Sulkapallo sopii kaikille

Sulkapallo 
sopii kaikille

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Maailman nopein pallopeli on säpäkkää tekemistä ja hauskan pitämistä.

Sulkapallo on helppo ja edullinen harrastus. Sitä varten tarvitaan vain vaaleapohjaiset sisäpelikengät ja liikuntaan sopivat vaatteet. Omantasoisen pelikaverin kanssa jokainen saa nopeasti onnistumisen kokemuksia ja kuntokin kasvaa huomaamatta. Sulkapallo kehittää monipuolisesti kehon koordinaatiokykyä, tasapainoa ja notkeutta.

– Rasitustason voi itse säädellä. Kunnon ja osaamisen kasvaessa harjoituksiin tulee lisää tehoa, kertoo Miikka Väisänen Savon Sulasta.

SEURALLA ON vuoroja vapaaseen pelailuun sekä ohjattuja valmennusvuoroja. Valmennusvuoroja on sekä junioreille että aikuisille. Alkeis- ja jatkoryhmissä treenataan pelitekniikoita kerran viikossa puolen vuoden ajan. Tällä hetkellä sulkapalloseuran riveissä on noin 110 jäsentä aina 7-vuotiaista 70-vuotiaisiin. 

– Kesken kaudenkin pääsee mukaan, sillä loppuvuoden pelivuoromaksut saa syysloman jälkeen puoleen hintaan, vinkkaa Väisänen.

Seuran jäsenmaksu on aikuisille 40 euroa sekä eläkeläisille ja alle 18-vuotiaille 20 euroa kalenterivuodelta. Sen päälle tulee 90 euron pelivuoromaksu, joka oikeuttaa käymään vapaasti kaikilla yleisillä pelivuoroilla. Vuoroja on tiistaisin ja keskiviikkoisin Kuopiossa sekä maanantaisin ja torstaisin Maaningalla. Sunnuntaisin perheille on oma vuoronsa Neulamäen koululla, missä pääsee pallottelemaan koko perheen voimin.

– Kannattaa tulla rohkeasti testaamaan, sillä kaksi ensimmäistä peli- tai ohjattua valmennusvuoroa ovat maksuttomia. Riittää, että laittaa minulle viestiä. Mailoja ja pallojakin saa lainaan, hymyilee Väisänen. 

Savon Sulka ry
Miikka Väisänen
Puh. 040 845 2949
www.savonsulka.net

savon sulka
sulkapallo
liikunta
harrastukset

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva