Startti liikuntasyksyyn

Startti

liikuntasyksyyn

Kaupallinen yhteistyö, Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuva: Digimag/Mirka Happonen
Ammattilaisten avulla treenaamisen aloittaminen tai jatkaminen on turvallista. Jenna Tauriainen, Tommi Karvonen, Antti Rossi ja Eveliina Liimatainen auttavat treenaajia monipuolisesti osana moniammatillista Huipputiimiä.

Liikuntakeskuksessa valmistaudutaan syksyyn. Ryhmäliikuntatunneilla varmistetaan riittävät turvavälit, minkä lisäksi tarjolla on välineitä, joilla salilaitteet pudistetaan aina käytön jälkeen. Bellanrannassa sijaitsevassa Huippu Centerissä liikkujat ovat hyvin omaksuneet uudet tavat.

– Meillä on onneksi väljät, ilmavat tilat. Seuraamme herkällä korvalla viranomaisten antamia ohjeistuksia ja etenkin kotimaan tilannetta. Muokkaamme toimintaamme tarvittaessa, jotta kaikilla olisi turvallista liikkua, kertoo va. liikuntakeskusvastaava Eveliina Liimatainen.

Syksyä kohden on myös aika kehittää palveluita asiakastoiveita kuunnellen. Ryhmäliikuntakalenteria monipuolistettiin ja aamupäivät otettiin uudenlaiseen hyötykäyttöön uutuustuntien myötä.

– Syyskuun alusta alkaen pääsee muun muassa jooga- ja pilatestunneille, vanhemmille suunnattuun vauvajumppaan ja senioreiden liikkumista ylläpitävään seniorijumppaan. Muita uutuuksia ovat aamun avaava Huippu Aamu sekä tasapainoa ja koordinaatiota kehittävä tunti, kuvailee ryhmäliikuntaohjaaja ja personal trainer -opiskelija Jenna Tauriainen.

MYÖS PERSONAL TRAINERIN palveluissa on haluttu ottaa huomioon monenlaiset liikkujat. Trainer-palveluita kehittänyt Antti Rossi luonnehtii salia matalan kynnyksen paikaksi, jossa treenaaminen on helppo aloittaa.

– Tavoitteenamme on tukea aloittamista ja järjestää esimerkiksi kuntosalistartteja. Kokeneempien treenaajien kanssa viemme harjoittelua uusiin ulottuvuuksiin, kertoo personal trainer Rossi.

Huippulaiset korostavat sitä, että tärkeintä on löytää itselle mieluinen tapa liikkua. Tavoitteen ei tarvitse olla maata mullistava, toiselle pelkkä arkea tukeva harjoittelu riittää. Ammattilaisten avulla treenaaja saa tarvittaessa niin treenivinkkejä, ravitsemuksellista apua kuin henkistä tukeakin.

– Motivaattorien avulla liikkumisesta saadaan jatkuvaa ja tuloksia syntyy pitkässä juoksussa, hymyilee myös psyykkisenä valmentajana toimiva Tauriainen. 

Huippu Center
Siikaranta 9, Kuopio
Puh. 044 753 1109
center@huippupaikka.fi
www.huippucenter.fi

Ajankohtaiset ohjeistukset ja tiedotteet löydät Facebookista ja Instagramista.  

huippu center
liikunta
Kuntoilu
Bellanranta

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva