Ripaus ylellisyyttä

Ripaus ylellisyyttä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Monipuolinen kauneustalo tarjoaa kattavasti kauneudenhoidon ja parturi-kampaajan palveluita. Jane Luhtapuro, Tanja Saikkonen ja Heli Toivanen luotsaavat Kuopion Kauneustaloa.

Toukokuussa Kuopion keskustaan avautui uusi kauneushoitola Kuopion Kauneustalo. Yrittäjä Tanja Saikkonen etsi alun perin itselleen pientä uutta tilaa. Kun sopivaa ei löytynyt, tuli mieleen, että samanhenkisten kollegoiden kanssa voisi perustaa täyden palvelun kauneustalon. Nyt liikkeessä palvelee kosmetologi Saikkosen lisäksi kynsi- ja ripsiteknikko Heli Toivanen ja parturi-kampaaja Jane Luhtapuro.

– Nyt meillä on laajat palvelut, joten esimerkiksi juhlapäivinä saa kätevästi kampauksen ja meikin samasta paikasta, kuvailee Saikkonen.

KOLMIKKO ON ollut alalla jo pitkään: Saikkonen 10 vuotta, Toivanen lähes 10 vuotta ja Luhtapurokin jo kolme vuotta. Lisäksi he kouluttautuvat jatkuvasti lisää. Pian he saavat valikoimiinsa muun muassa uudet PH-formula-ihonpinnoitushoidot sekä kulmien laminoinnin.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja ripauksen luksusta. Saamme paljon kehuja muun muassa tarkoista ja huolellisista hoidoista, hymyilee Saikkonen.

Monipuolisiin palveluihin kuuluvat muun maussa hiusten leikkaukset, värjäykset, kampaukset ja meikit. Lisäksi kasvot, kädet ja jalat hoidetaan huolellisesti. Rakennekynnet, ripsenpidennykset, kulmien ja ripsien värjäämiset sekä kestotaivukset ovat myös palvelurepertuaarissa. 

Minna Canthin kadulla sijaitseva hoitola on helposti saavutettavissa, sillä hoitolalla on pari asiakasparkkipaikkaa, joiden lisäksi kadun varressa on tunnin kiekkopaikkoja. Katutasossa olevaan tilaan on helppo tulla. Jokaisella hoitajalla on oma huone, jossa keskitytään vain asiakkaaseen, joten ajanvaraus tapahtuu kätevästi verkkoajanvarauksen kautta. Puhelimitse tai viestitse tehtyihin pyyntöihin palataan vapaalla hetkellä.

Kuopion Kauneustalo
Minna Canthin katu 58, Kuopio
Puh. 045 268 0041
www.kauneustalo.fi

kauneustalo
parturi
kampaaja
Kauneushoitola
ripsi
ripset
hiukset
rakennekynnet
manikyyri

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva