Räjähtävää työhyvinvointia

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Henry Kainulainen

Aiemmin yritysten suosima ampumaharrastus on jälleen trendikästä TYKY-toimintaa.

Savo Shot on täynnä elämyksiä ja urheiluammuntaa. Yritys järjestää erilaisia ohjelma- ja koulutuspalveluita, joissa pääsee yhdessä uusien kokemuksien ääreen. Työkykypäivänä voi firman väen kerätä autoon ja lähteä ampumaradalle kokeilemaan aseen käyttöä.

– Suurin osa palveluistamme on täyden palvelun paketteja, joihin sisältyvät kaikki ammuntaan tarvittavat välineet ja varusteet. Myös vakuutukset tulevat suoraan meidän puolelta, joten asiakkaan ei tarvitse tehdä muuta kuin tulla ampumaan, kertoo Henry Kainulainen.

ENSIKERTALAISELLE KAINULAINEN VINKKAA, että mukaan tarvitaan ainoastaan säänmukaiset ulkoiluvarusteet. Toimintaa on ympäri vuoden ja ampuminen tapahtuu katoksesta radalle. Ennen ampumaan pääsemistä kaikille pidetään tekniikka- ja turvallisuuskoulutukset.

– Tärkeintä on kuunnella ohjeet hyvin. Laji sopii kaikille, sillä se ei ole fyysisesti vaativaa, vaan osumiseen vaaditaan ainoastaan keskittymistä, Kainulainen kertaa.

Ampuminen on oivaa väliohjelmaa vaikkapa kokouksien oheen, sillä se vie vain pari tuntia. Kainulainen kertoo, että heidän suosituin pakettinsa on Movie Guns, jossa pääsee ampumaan elokuvista tutuilla aseilla. Jokainen voi siis olla ampumaratojen sankari. 

Ampumarata tekee paljon yhteistyötä muiden Tahkon yritysten kanssa, joten radalla ampumisen lisäksi mahdollista on päästä vaikkapa mönkijällä ampumasafarille. Isommille ryhmille voidaan myös tarvittaessa järjestää ruokailut. Ampumaan pääsee ilmoittamalla ennakkoon ajankohdan ja ryhmän koon.

Savo Shot
Varpaisjärventie 785, Nilsiä
Puh. 050 577 2760
henry.kainulainen@savoshot.com
www.savoshot.com

 

savo shot
tyky
tyhy

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva