Positiivista energiaa hyvinvointimessuilta

Positiivista
energiaa 
 
hyvinvointimessuilta

Teksti Maiju Korhonen Kuvat Mediapro messut
Hyvinvoinnin hemmotteluviikonloppu saapuu jälleen tuoden mukanaan kauneushoitoja, muotinäytöksiä ja runsaasti käsityöosaamista sekä Savosta että koko Suomesta.

Hyvinvointi- ja kädentaitomessut järjestetään Kuopiossa nyt toista kertaa. Viime vuonna ennakko-odotukset ylittänyt 9 500 messukävijän viikonloppu noudattaa kuopiolaisille jo tutuksi tullutta formaattia. 

– Se oli valtava menestys, ja messukävijöiltä tuli hirveästi kiitosta, muistelee Mediapro Messujen tuottaja Sari Kallio.

MYÖS TÄNÄ vuonna koko perheen hemmotteluviikonloppu tarjoaa tekemistä kaikenikäisille kävijöille. 

– Messuilla pääsee testaamaan ihania hoitoja ja tutustumaan hyvinvointialan mielenkiintoisimpiin uutuuksiin. Varsinkin kauneus- ja terveysalan puolella on paljon erilaisia mittauksia, testauksia ja mallihoitoja, Kallio sanoo.

Hän suosittelee hyvinvoinnista kiinnostunutta käymään myös käsityöpuolella. Pinta-alaltaan suuremmilla Kädentaitomessuilla on mahdollisuus tutustua suomalaiseen käsityöhön ja valmistaa työpajoissa kotiinviemisiä omin käsin. Savon Marttojen Kässäkahvilassa on tarjolla lisäksi kässä- ja kotitalousneuvontaa.

– Käsityöpuolella on myynnissä ihania syysjuttuja sekä harrastajille että valmiiden käsitöiden kuluttajille, Kallio sanoo.

MESSUILTA LÖYTYY tuotetietouden ja -tarjonnan lisäksi kaikkea mielenkiintoista puuhaa myös lapsille. Perheen pienimmille on edellisvuoden tapaan tarjolla maksuton, valvottu lapsiparkki ja valvomaton leikkipaikka. 

Messuohjelma on vaihtuva, mikä takaa sen, että näkemistä riittää koko viikonlopuksi. Yhdistettyjä Kädentaito- ja hyvinvointimessuja järjestetään kolmella paikkakunnalla. Kuopion lisäksi niille pääsee Oulussa ja Jyväskylässä. 

– Kädentaitomessujen oheen rakentunut hyvinvointipuoli on saanut heti tuulta siipiensä alle. Tänä vuonna meillä on Kuopiossa vajaa 90 hyvinvointialan näytteilleasettajaa. Kaiken kaikkiaan heitä on 260, mikä on 20 enemmän kuin viime vuonna. Myös messualue on laajempi, Kallio kertoo.

MESSUPAIKALLE KULKEE viime vuoden tapaan 10 minuutin välein jatkuva linja-autoyhteys kaupungintalon takaa Maljalahdenkadulta. Ensimmäinen bussi lähtee jo heti aamusta kello 9.30. 

– Jos haluat tietää mistä kaikki puhuvat, niin tule kokemaan se itse. Halli on täynnä ihmisiä, ja tunnelma on jotain aivan mieletöntä. Siellä on valtava positiivinen energia, Kallio sanoo. 
Lisäksi messuilta saa paljon uusia ideoita siihen, miten voi parantaa omaa hyvinvointia ja terveyttä syksyn harmauden keskellä. 

– Ja tietenkin sieltä voi shoppailla tuliaisiksi kaikkea ihanaa, Kallio toteaa. 

Kuopion hyvinvointi- ja kädentaitomessut 28.–29.9.2019
Avoinna: Lauantaina klo 10–17 ja sunnuntaina klo 10–16
Kuopio-halli, Opistotie 4, KUOPIO
www.mediapromessut.fi

Liput:

  • aikuisille 10/13 euroa
  • 7–15-vuotiaille 5 euroa
  • yli 10 hengen ryhmille 8 euroa/henkilö

 

kuopion hyvinvointi- ja kädentaitomessut
kauneus
käsityö
markkinat
Kuopio-halli
martat

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva