Panoksia ja
elämyksiä

teksti digimag/Sisko Korhonen Kuvat digimag/Mirka Happonen
Paikallisen asekaupan kautta saa tarvikkeet metsästykseen sekä pääsee kokeilemaan elämysammuntaa.

Mikäli etsinnässä on hieman erilainen virkistyspäivä, kannattaa yhteyttä ottaa asekauppa Armoriaan. Yritys tarjoaa ampumakoulutusta ja harjoitusmahdollisuuksia sekä erityisesti kesäaikaan ryhmille järjestettäviä elämysammuntoja Kuopion lähialueella sijaitsevalla ampumaradalla. Elämysammunnat ovat suosittuja etenkin synttäreillä, polttareilla sekä yritysten virkistys- ja työhyvinvointipäivinä. Radalle pääsevät suuretkin ryhmät ilman aiempaa kokemusta, sillä asiantuntijat ohjaavat kaikki turvallisesti alkuun.

Lisäksi yrityksen palveluihin ja tuotevalikoimaan kuuluvat muun muassa aseet ja tarvikkeet metsästykseen ja urheiluammuntaan, voimankäyttövälineet ja suojavarusteet turvallisuusalalle ja viranomaiskäyttöön, varusteet kamppailulajeihin sekä asesepän palvelut.

Armoria on asealan erikoisliike, joka on toiminut Kuopiossa jo toistakymmentä vuotta. Yritys muutti noin vuosi sitten uusiin tiloihin Bellanrannan elämyskeskukseen. Myymälä on aiempaa isompi ja viihtyisämpi, ja sen vierestä löytyy reilusti parkkitilaa. 

Armoria
Siikaranta 9 B, Kuopio, Puh. 020 729 9852, kuopio@armoria.fi
Avoinna arkisin 10–18 ja lauantaisin 10–14
www.armoria.fi

 

Armoria
Bisnes
metsästys
Elämysammunta

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva