Nyrkkeilyä vedessä

Nyrkkeilyä 
vedessä

Kaupallinen yhteistyö, Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuva: Digimag/Mirka Happonen
Vesikuntonyrkkeily kuulostaa hauskalta ja sitä se myös on. Boxing Bag -tunnin voi tilata myös omalle ryhmälle vaikka pikkujouluohjelmaksi, vinkkaa Esa Saariaho.

Aquapole Boxing Bag -vesiliikunta perustuu nyrkkeilyyn, veden tuomaan vastukseen sekä hauskanpitoon. Tuntia ohjaa fysioterapeutti Esa Saariaho, jolla on itselläänkin taustaa kuntonyrkkeilystä. Laji on hyvin löytänyt tiensä harrastajien sydämiin.

– Tunnilla on potkuja, iskuja ja näiden yhdistelmiä. Kaikki liikkeet tehdään veden alla olevaan säkkiin, jolloin mukaan saadaan veden vastus, kuvailee Saariaho.

Saariaho korostaa, että lajissa mennään aina terveys ja hauskanpito edellä. Liikkeitä voi helposti säädellä veden vastuksen mukaan itselleen sopivaksi. Halutessaan harjoituksen voi tehdä erittäin kovasykkeisenä tai rennompana päivän kunnon mukaan.

– Tunti sopii monenikäisille ja -kuntoisille ihmisille. Hyvällä porukalla on aina hauskaa! Lisäksi hyvä valmentaja tsemppaa aina ylittämään itsensä, lajin harrastajat Anneli Ruponen ja Eeva Tissari kertovat. He käyvät säännöllisesti myös Pole-vesitankotanssitunnilla. Lisäksi valittavana on vedessä tehtävää joogaa sekä lihaskuntotunti. AquaSport-tunteja järjestetään vuoden ympäri.

KUNNONPAIKKA ON ainut paikka koko Pohjois-Euroopassa, joka toteuttaa Italiasta tuotua AquaSport-vesiliikuntakonseptia. Tunneilla yhdistetään ryhmäliikunta, kuntosali ja vedessä treenaaminen. Tunneilla hyödynnetään myös muun muassa joogalautoja, tankoja sekä trampoliineja. 

– Boxing Bag -tunnille pääsee kaksi kertaa viikossa. Sen lisäksi vesiliikuntaa on ryhmäliikuntakalenterissa yli 20 tuntia, laskeskelee Saariaho.

Kylpylähotelli Kunnonpaikka on monipuolinen hyvinvointi- ja liikuntakeskus, jossa asiakkaiden käytössä on neljä kuntosalia, kylpylä ja erittäin laaja ryhmäliikuntapalvelutarjonta. Vesiryhmäliikunnan lisäksi tarjolla on monipuolinen kattaus myös perinteistä ryhmäliikuntaa. 

Kylpylähotelli Kunnonpaikka
Jokiharjuntie 3, Vuorela (Siilinjärvi)
Kylpylän vastaanotto: puh. 044 747 6520
hyvinvointi@kunnonpaikka.com
www.kunnonpaikka.com

uinti
vesikuntonyrkkeily
tankotanssi
boxing
pole
kylpylähotelli
kunnonpaikka
ryhmäliikunta
Kuntoilu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva