Minun
Tahkoni

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Sami Visa
Vauhdikas ja hyväntuulinen Sami Visa on tuttu näky Tahkolla. Autourheilun monitoimimies tunnetaan nykyisin ystävänsä Kimi Räikkösen asioidenhoitajana. Hektisen elämän vastapainona Tahko tarjoaa mahdollisuuden rauhoittumiseen sekä ystävien ja uusien tuttavien tapaamiseen.
Parasta tahkon kesässä

1 Monipuolisuus
Talvella kutsuvat lumiset maastot ja kesällä golfkentät. Ja salibandya voi pelata vuoden ympäri.

2 Saavutettavuus
Tahko on näppärän lentomatkan päässä, sillä Kuopion kentältä loppumatka hoituu nopsaan. Autollakin Helsingistä perille pääsee yhdessä hujauksessa.

3 Palveluasenne
Paikallisten palveluasenne on mahtava, sillä kaikki hoituu 
ja olo on kotoisa.

Yhteinen historiamme Räikkösen kanssa alkoi jo vuosia sitten. Koko ikäni olen harrastanut ja työskennellyt autourheilun parissa, ensin karting-piireissä ja myöhemmin formuloiden parissa. Vuosikausia kestäneen ystävyyden aikana olemme viettäneet paljon aikaa yhdessä, joten oli luontevaa siirtyä Kimin asioidenhoitajaksi hänen pyynnöstään pari vuotta sitten. 

Alun perin Kimi päätyi Tahkolle ystävien suosituksesta. Minä taas olin Tahkolla ensimmäistä kertaa vanhempieni kanssa jo 70-luvulla. Kimi teki ensin muutaman kokeilureissun, ennen kuin ihastui paikkaan. Nykyisin käyn lomakylässä usein, ja Kimikin silloin tällöin, lähinnä talvella.

TAHKO ON meille monipuolinen paikka, jossa on paljon tekemistä ja puuhaa koko perheelle. Se on myös helppo saavuttaa, sillä paikka on sopivasti kulkuyhteyksien varrella puolessa matkassa Lappiin. Alueella huippua on paikallisten erinomainen palveluasenne. Tahkolaiset yrittäjät tekevät hienoa työtä ja olon tuntee siellä aina tervetulleeksi.

Tahko tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja ja mahdollisuuksia harrastaa ulkoilmassa. Paikkaan liittyy paljon hyviä muistoja. Tuorein käyntimme Tahkolla oli, kun kävimme kuvaamassa Kimille mainosfilmiä yhteistyökumppani-Hartwallin kanssa tämän vuoden tammikuussa. Se oli täysin uudenlainen elämys.

Kesäisin, kun formuloiden kilpailukausi on kovimmillaan, vierailemme Tahkolla mahdollisuuksien mukaan. Hyvät golfkentät vetävät puoleensa. Talvisin Tahkon upeat maastot tarjoavat mahtavia mahdollisuuksia kelkkailla ja hiihdellä murtsikkaa sekä lasketella. Tahko sopii mainiosti myös iisisti ottamiseen, jolloin arjen hektisyys unohtuu.

KESÄÄ KOHTI mentäessä kilpailukausi kiihtyy koko ajan, joten reissaamme paljon ja vietämme aikaa maailmalla. Nyt mennään talla pohjassa sekä tavoitellaan voittoja. Välissä pistäydymme taas suomalaisissa ja savolaisissa maisemissa rentoutumassa.

 

Räikkönen
tahko
Sami
Visa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva