Matkuksellinen elämys

TEKSTI digimag kuva digimag
Kauppakeskus Matkus on mukana ihmisten arjessa ja juhlassa. Matkuksen intohimona on tuoda perheet ja ystävät yhteisen ajan pariin sekä suoda arkeen tuokioita, joissa maistuu elämä.

Kuopion eteläpuolella Vitostien varrella sijaitsevaan Matkus on täynnä elämää. Kauppakeskus tarjoaa enemmän aikaa olla yhdessä, sillä sinne tullaan viettämään aikaa koko perheen voimin kauempaakin. Laajasta liiketarjonnasta löytyy jokaiselle jotain ja huikeita tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. 

MATKUS MAHDOLLISTAAKIN enemmän kuin perinteisen shoppailureissun. Kymmenkunta erilaista tapahtumaa vuodessa tarjoavat viihdettä ja elämyksiä kaikenikäisille. Tapahtumissa yhdistyvät valtakunnan ykkösrivin esiintyjät ja paikalliset toimijat. Asiakkaat arvostavat kauppakeskuksen unohtumattomia elämyksiä ja hyvää palvelua.

KAUPPAKESKUS ON kuin toinen olohuone, jossa voi heittää kiireen harteilta. Värikkäät leikkipaikat tarjoavat liikkumisen iloa lasten ehdoilla. Talon kakkoskerroksessa sijaitseva perhehuone on viihtyisä pienten lasten perheille tarkoitettu kodinomainen tila, joka mahdollistaa hengähdyshetken. Keskuksesta löytyy myös lounge, joka on kaikille avoin oleskelu- ja rentoutumistila.

MATKUS ON ainutlaatuinen yhdistelmä, josta löytyy kansainvälisiä brändejä ja paikallisia toimijoita. Kauppakeskuksessa on 80 liikettä ja Itä-Suomen ainoa IKEA. Keskus tarjoaa inspiraatiota ja shoppailumahdollisuuksia elämän eri osa-alueilla. 

Liiketarjonnassa on naisten ja miesten muotia, kosmetiikkaa, lastentarvikkeita ja -leluja, urheilu- ja erätarvikkeita, kodinsisustusta, elintarvikkeita, tekstiilejä, elektroniikkaa ja koruja. Myös kampaamo- ja kosmetologipalvelut kuuluvat kokonaisuuteen. Vaihtuvat pop up -kaupat tuovat keskukseen oman lisänsä.

Keskuksessa on myös useita kahviloita ja ravintoloita. Nälkäänsä voi lääkitä hampurilaisella, pizzalla, pastalla, pihvillä, salaatilla, patongilla tai thaimaalaisilla herkuilla. Jälkiruokana voi herkutella maistuvilla erikoiskahveilla, leivonnaisilla tai kuohkealla jäätelöannoksella oman maun mukaan. 

ALUEEN SUURIN kauppakeskus on jokaisen ihmisen kokoinen, ja sinne on helppo pistäytyä tai viettää koko päivä. Kauppakeskuksessa on autoilijoille runsaasti maksutonta pysäköintitilaa. Sinne pääsee hyvin myös paikallisliikenteen bussilla numero 31 tai 35 Kuopion keskustasta, Tullinkulman pysäkiltä.

Matkus Shopping Center 
Matkuksentie 60
70800 KUOPIO
Avoinna: ma–pe 10–21, la 10–19, su 11–18
www.matkusshoppingcenter.fi
www.facebook.com/MatkusShoppingCenter

 

Matkus
kauppakeskus
IKEA
kuopio
shoppailu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva