MAKSUTONTA

terveysneuvontaa

vakuutusasiakkaille

Teksti ja kuva: Outi Kokkarinen
TerveysHelppi on ilmainen puhelinpalvelu kaikille LähiTapiolan henkilövakuutuksen (sairaskulu-, tapaturma- tai matkavakuutus) ostaneille asiakkaille.

Palvelunumeroon vastaavat joka päivä klo 7-23 Lääkärikeskus Dextran terveydenhuollon ammattilaiset, sairaanhoitajat ja kokeneet lähihoitajat, joiden tukena on päivystävä lääkäri sekä palveluyhtiön korvausammattilaiset. Vakuutusturva tarkistetaan, ja vahinkoilmoitus kirjataan. Näin asiakkaan ei tarvitse täyttää erikseen vahinkoilmoitusta, vaan kaikki hoituu yhdellä soitolla. 

- Vaivasta riippuen asiakkaalle annetaan terveysneuvontaa tai varataan aika oikealle lääkärille, parhaimmalle hoitolaitoskumppanillemme, asiakkaan kotipaikkakunta huomioiden. Näin asiakkaamme saavat heti parasta hoitoa ja parantuvat nopeammin, sekä saavat myös LähiTapiolan kumppanuushinnat, jolloin vakuutusten vakuutusmäärät kestävät asiakkaalla pidempään, LähiTapiola Savon liiketoimintajohtaja Panu Myöhänen kertoo. 

Palvelun tavoitteena on lyhentää hoitoketjua ja nopeuttaa kuntoutumista, kun asiakas pääsee hoitoon heti, eikä hänen tarvitse odottaa ensin vakuutusyhtiön korvauspäätöstä. 

- TerveysHelppi on LähiTapiolan suositelluin palvelu, ja siihen tulee tällä hetkellä noin 4200 puhelua kuukaudessa.

TerveysHelpin palvelunumero: 0206 1000 
www.lahitapiola.fi/terveyshelppi

 

 

Älyhenkivakuutukset tulevat!

LÄHITAPIOLA ON TUONUT markkinoille Älyhenkivakuutuksen, jossa asiakkaita kannustetaan edistämään itse omaa hyvinvointiaan ja ennaltaehkäisemään tulevia sairauksia, sillä se on vakuutusyhtiöllekin huomattavasti sairauksien hoitamista edullisempaa.

Vakuutuksen hankinta aloitetaan lähtötilanteen kartoittamisella. Sähköisessä terveystarkastuksessa saa esimerkiksi ennusteen omasta eliniästä ja terveistä elinvuosista. Seuraavaksi valitaan sopiva itsevalmennusohjelma, ja omaa edistymistään voi seurata Polarin aktiivisuusrannekkeen tai sykevyön mittaustulosten avulla Wellmo-sovelluksessa. Älyhenkivakuutukseen kuuluu myös Perusturva-vakuutuksen kuolemanvaravakuutus. 

Asiakkailta saatua palautetta sekä terveys- ja elämäntapatietoja kerätään Älyhenkivakuutuksen kehittämiseen.

Sankarikoulutuksessa harjoitellaan tulipalon sammuttamista

SUOSITTU SANKARIKOULUTUS ANTAA tiedot ja taidot tehokkaaseen alkusammutukseen. Koulutus koostuu teoriaosasta ja käytännön harjoutuksista, joissa opetellaan alkusammutusvälineiden käyttöä. 

Maksuttoman Sankarikoulutuksen järjestää Lähitapiola yhteistyössä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön SPEK:in kanssa. Koulutus vastaa SPEK:in ja Suomen Palopäällystöliiton AS1-koulutuksen vaatimuksia, ja alkusammutuskoulutuksen läpikäyneet saavat virallisen AS1-kortin, joka on voimassa 5 vuotta.

Sankarikoulutuksen suorittaneita on LähiTapiola Savon alueella jo noin 2000, ja valtakunnallisesti yhteensä 20 000 henkilöä. 

 

Kotitapaturmat

80%
Vammaan johtaneista tapaturmista sattuu kotona ja vapaa-ajalla.

90 %
Tapaturmaisista kuolemista sattuu kotona ja vapaa-ajalla.

1/3
Tapaturmakuolemista tapahtuu kotona tai kodin välittömässä läheisyydessä. 

Yli 50%
Loukkaantumiseen johtaneista tapaturmista tapahtuu kotona tai kodin välittömässä läheisyydessä

Sankarikoulutus
Tulipalo
Sammuttaminen

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva