Luonnollista kauneutta sydämellä

Luonnollista

kauneutta

sydämellä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Ihonhoito on panostusta omaan itseen ja arvostava lahja lähimmäiselle. Hoidoissa käytetään kotimaista luonnonkosmetiikkaa, kertoo ekokosmetologi Marleena Väistölä.

Tiedostavat kuluttajat valitsevat ihonhoitoonsa luonnonkosmetiikkaa. Jos tuntee olevansa eksyksissä luonnonkosmetiikan 
maailmassa, niin onneksi avuksi saa asiantuntijoita. Puijonkadulle muuttanut Ekohoitola Marlena auttaa ja opastaa löytämään ihotyypille sopivat tuotteet.

– Hoitolamme yhteydessä on pieni luonnonkosmetiikkaputiikki, josta voi hankkia tarvittavat ihonhoitotuotteet ja meikkipohjat. Ajanvarauksen kautta voi varata itselleen konsultaatioajan, jossa saa yksilöllisesti neuvontaa, kertoo koulutettu ekokosmetologi ja yrittäjä Marleena Väistölä.

LUONNONKOSMETIIKAN MAAILMAAN voi hypätä myös hemmotteluhoidossa. Tunnin mittaisen tutustumishoidon aikana kosmetologi kertoo tuotteista ja luonnonkosmetiikasta. Hoidon päätteeksi mukaansa saa 50 euron arvosta kosmetiikkaa, joka on valittu juuri ihotyypille sopivaksi.

– Käyttämämme tuotteet ovat pääsääntöisesti suomalaisia. Ne ovat aitoja, laadukkaita sekä puhtaita eli turvallista sinulle ja ympäristölle, kertoo Väistölä.

Jotta jokaiselle asiakkaalle varmistuu rauhallinen hemmotteluhetki, ovet ovat avoinna vain shoppailutuntien ajan. Shoppailemaan pääsee keskiviikkoisin kello 11–13, torstaisin 16–18 sekä perjantaisin ja lauantaisin 11–13.

– Hoito on elämys ja irtiotto arjesta, sillä silloin saa keskittyä vain olemaan. Se on omaa aikaa, jolloin saa rauhassa pysähtyä ja hengittää, kuvailee Väistölä.

Ekohoitola on erikoistunut räätälöityihin kasvohoitoihin, ihonhoidon ohjaukseen sekä ihokarvojen poistoon. Ajanvaraus onnistuu näppärästi verkkosivujen kautta. Jokainen hoito räätälöidään paikan päällä sopivaksi, joten käynti on paras mahdollinen hemmotteluhetki iholle ja mielelle. 

Ekohoitola Marlena
Puijonkatu 15, Kuopio
Puh. 044 333 8917
www.marlena.fi

ekohoitola
marlena
luonnonkosmetiikka
Meikki
kasvohoito
ihonhoito
hemmottelu

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva