Luonnollista 
hehkua iholle

Kaupallinen yhteistyö, Teksti: Digimag/Heta Jyrälä Kuvat: Lumoamo
Askeleet hyvinvoivaan ihoon voi oppia myös verkkovalmennuksen avulla.

Käynti kasvohoidossa voi olla ihmiselle kuukauden, puolen vuoden tai vaikkapa vuoden isoin elämys, johon tullaan rentoutumaan ja nauttimaan. Puijonkadulla sijaitsevassa ekohoitola Marlenassa vallitsee lempeä ja seesteinen ilmapiiri, jossa pääsee hetkeksi irrottautumaan arjesta.

– Luonnonkosmetiikan maailmaan on helppo hypätä asiantuntijoiden opastuksella. Jotta asiakkaan hemmotteluhoito pysyy rentouttavana, kehitimme verkkovalmennuksen. Näin kiinnostuneet pääsevät omaan tahtiinsa tutustumaan ihonhoitorutiineihin, kertoo ekohoitolan yrittäjä ja koulutettu ekokosmetologi Marleena Väistölä.

Ihonhoidon ensiaskeleet -verkkovalmennus on kattava perustietopaketti, joka ohjaa kolmen vaihteen avulla kohti hyvinvoivaa ja tasapainoista ihoa. Valmennuksessa käydään läpi, kuinka ihoa pitää puhdistaa, kosteuttaa ja hoitaa.

– Kotihoito on hyvinvoivan ihon salaisuus. Helpoilla, mutta tärkeillä, arkirutiineilla saa tuettua ihon tasapainoisuutta. Hehkuva iho on myös osoitus itsestä huolehtimisesta, vinkkaa Väistölä.

SEKÄ EKOHOITOLAN että valmennuksen tuotteet painottuvat suomalaiseen luonnonkosmetiikkaan. Niitä saa hankittua näppärästi hoitolan omasta verkkokaupasta tai piipahtamalla shoppailutunnilla paikan päällä. Hoitolaan saa varattua myös itselleen konsultaatioajan, jolloin saa ammattilaiselta yksilöllistä neuvontaa.

– Jotta jokaiselle asiakkaalle saadaan varmistettua rauhallinen hemmotteluhetki, shoppailutunteja on vain kolmena päivänä viikossa. Silloin ovi on lukossa, puhelimet äänettömällä ja ekokosmetologi paikan päällä vain sinua varten, hymyilee Väistölä.

Ekohoitola Marlena
Puijonkatu 15, Kuopio
Puh. 044 333 8917
www.marlena.fi
www.marlenashop.fi

ekohoitola marlena
kasvohoito
kauneus
ihonhoito
ekologinen
hemmottelu
shoppailu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva