Luksusta iholle

Luksusta ​iholle

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Nuoruuden lähteen voi löytää myös kosmetiikkapurkista.

Diplomikosmetologi Marjo Sallinen on melkoinen konkari kauneudenhoidossa, sillä hänellä on alan kokemusta yli 30 vuoden ajalta. Hänen yrityksensä Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiina toimii usein edelläkävijänä, joka tuo uutuushoidot kuopiolaisten saataville.

– Tämän syksyn uutuus ovat Sothys-sarjan Detox Energie-tuotteet, joiden avulla ihoon saadaan nuorekkuutta  ja sitä saadaan tasoitettua meikkipohjaa varten, kuvailee Sallinen.

Toinen tuotteista sopii käytettäväksi aamuin illoin ilmansaasteita vastaan. Samalla se kirkastaen ihoa ja tehostaa sen elinvoimaisuutta. Toinen puolestaan pikakaunistaa tasoittamalla ihon pienet virheet ja ongelmakohdat. Tuotteet sopivat osaksi kokonaisvaltaista ihonhoitorutiinia.

– Esimakua tuotteista ja hoidoista saa Hyvinvointimessuilla 28.–29. syyskuuta. Messujen ajan tuotteita voi ostaa duo-tarjouksena. Lisäksi teemme siellä ihonkosteusmittauksia sekä maksuttomia pikahuuli- ja -kulmameikkejä, vinkkaa Sallinen. Messupisteellä voi osallistua myös 42 euron Shellac-kestolakkauksen arvontaan.

KAUNEUSHOITOLA SIJAITSEE esteettömästi Viihdekeskus Minnan katutasossa. Hoitola palvelee kokonaisvaltaisesti kauneudenhoidossa. Suosituimpia hoitoja ovat kasvohoidot ja erikoiskasvohoidot sekä sokeroinnit, jalkahoidot ja kestolakkaukset. Hoidot sopivat kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta. Koska hoitolassa halutaan keskittyä asiakkaaseen, ajanvaraus tapahtuu keskitetysti uudesta numerosta 044 977 5853 ja lahjakortteja saa myös kauneushoitolan verkkokaupasta.

Kauneus- ja jalkahoitola AdaMiina
Ajurinkatu 16, Kuopio, puh. 044 977 5853
www.kauneushoitola.net
Verkkokauppa: www.kauneushoitola.com

Kauneushoitola
jalkahoitola
adamiina
kosmetelogi
Kosmetiikka
sothys
detox
energie
ihonhoito

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva