DayBeauty tuo luksusta

arkeen

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Studio Liisa/Eveliina Immonen, Pixabay
Kiireisen arjen painaessa päälle kehoa ja mieltä voi rentouttaa kauneushoitolan palveluiden ääressä tai vaihtamalla työpäivän arkimeikin syksyn trendikkäimpiin sävyihin.

Työpäivään sopiva tyyli on luonnollinen ja huoliteltu meikki, joka kestää aamusta iltaan. Kestävyys varmistetaan oikeanlaisilla tuotteilla. Oleellisessa osassa ovat laadukkaiden meikkien lisäksi pohjustus- ja ihonhoitotuotteet

‒ Ammattilaisia kannattaa pyytää apuun etsimään itselle sopivia tuotteita. Valinnanvaraa löytyy hurjasti, kannustaa Sari Rantala Carlsonin kosmetiikkaosastolta.

Syksyn ehostustrendeissä panostetaan kuulaaseen luonnollisuuteen oikeanlaisilla korostus- ja varjostustuotteilla. Esimerkiksi puuteria sipaistaan niin vähän kuin mahdollista ja lähinnä vain kasvojen t-alueelle. Myös kulmakarvoihin kiinnitetään erityistä huomiota. Tarjolle on tullut paljon upeita tuotteita niiden korostamiseen ja muotoiluun. Ihonhoidossa puolestaan pyritään helppouteen ja laadukkuuteen.

‒ Ehostustrendeissä suositaan sekä silmä- että huulimeikissä metallinhohtoa, tummia sävyjä sekä vastapainona luonnollisia sävyjä. Syksy on trendikästä aikaa kaikille tyylisuunnille, kertoo Rantala. 

Kosmetiikkaosaston yhteydessä palvelee DayBeauty-hoitola, jossa kosmetologit hemmottelevat asiakkaan päästä varpaisiin. Hoitolan palveluihin kuuluvat muun muassa kasvo- ja vartalohoidot, geelilakkaukset, käsi- ja jalkahoidot, sokeroinnit, ripsien ja kulmien värjäykset sekä ripsien pidennykset.

Kauneushoitolassa on eri mittaisia hoitoja, joten kiireisemmälläkin uraohjuksella on mahdollisuus hengähtää hetki hemmottelussa. Kellon tahdittamaan päivään passaavat Rantalan mukaan esimerkiksi puolen tunnin käsihoito kynsien kiillotuksella ja lakkauksella.

‒ 30 minuutin Minipedic-jalkahoito tai freesaava Fresh-Up-kasvohoito ovat olleet erittäin suosittuja hemmotteluja. Nämä sopivat erittäin hyvin myös miehille, vinkkaa Rantala.

Ajan hoitoihin voi varata puhelimella tai suoraan kosmetiikkaosastolta. Rantala neuvoo, että parhaan mahdollisen ajan itselleen saa, kun varaa uuden ajan jo aiemman hoidon yhteydessä. 

‒ Ammattitaitoiset kosmetologimme Meiju Koponen ja Iiris Tyni palvelevat kauneushoitolassa pääsääntöisesti keskiviikosta perjantaihin kello 10‒18 jalauantaisin 10‒15. Tarvittaessa palvelemme myös sopimuksen mukaan, kertoo Rantala.

Carlson DayBeauty
Haapaniemenkatu 22, Kuopio,
Puh. 020 742 7088
Ke–pe 10–18, la 10–15, muutoin sop. mukaan
www.carlson.fi

 

DayBeauty
Carlson
kuopio
Meikki
Bisnes2017
Kauneushoitola
Kuopion tavaratalo sijaitsee aivan ydinkeskustassa, torin laidalla. Upeasta, vuonna 2012 uusitusta kiinteistöstä löytyvät naisten ja miesten vaatteet sekä jalkineet, Z.I.P., Lasten Maailma (lasten vaatteet, jalkineet, lelu ja lastentarvike) sekä kosmetiikkaosasto, jonka yhteydessä toimii monipuolisia kauneushoitoja tarjoava Carlsonin Day Beauty -...
Yhteystiedot: Kauppakatu 36 / Haapaniemenkatu 22
Kuopio
70110
207427040
Aukioloajat:
Liike on suljettu
Ma - Pe: 9:00-20:00
La: 9:00-17:00
Su: Suljettu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva