Liikunnan iloa pukinkonttiin

Liikunnan iloa
pukinkonttiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä, Kuva Digimag/Mirka Happonen
Hemmottele läheistäsi antamalla lahjaksi omaa aikaa, terveyttä ja hyvää oloa.

Mitä enemmän ikää kertyy, sitä enemmän yleensä kaipaa aineettomia joululahjoja. Vaan osaavat lapsetkin arvostaa elämyslahjoja – miltä kuulostaisi vaikkapa koko perheen yhteinen hetki trampoliiniareenalla? Trampalla pomppiminen on mainio ja hauska lahja niin lapsille kuin aikuisillekin.

– Tunnin tai parin hyppytunnin lisäksi erilaiset valmennuspalvelut ovat suosittuja joululahjoja. Personal trainerin avulla lahjan saaja pääsee kohti tavoitettaan, oli se sitten liikunnan aloittaminen, motivaation ylläpito, painonpudotus tai vaikkapa maratonille treenaaminen, kuvailee Heidi Vasara liikuntakeskus Huippu Centeriltä.

LIIKUNNALLISEN LAHJAN Huippu Centerille saa näppärimmin hankituksi suoraan vastaanotosta maanantaista perjantaihin kello 14–20, lauantaisin kello 10–19 ja sunnuntaisin kello 12–18. Lahjakortille voi ladata suoraan esimerkiksi kuukauden jäsenyyden, kymmenen kerran sali-ryhmäliikuntakortin, personal trainerin palveluita tai tunnin trampoliiniareenalle. 

Jos ei ole vielä aivan varma, millainen lahja olisi saajalleen paras, lahjakortin voi osoittaa myös tietylle summalle. Silloin saaja voi itse määritellä, miten haluaa lahjansa hyödyntää.

– Kun vielä itse tarjoutuu treeniseuraksi salille tai ryhmäliikuntaan, niin liikkeelle lähteminen on vielä helpompaa, kertoo Vasara.

Bellanrannassa sijaitsevalle liikuntakeskukselle on helppo saapua sekä omalla autolla että bussilla. Oman treenin ajaksi lapset voi jättää trampoliiniareenalle pomppimaan lapsiparkkihinnalla. Areena on tarkoitettu kaikenikäisille, mutta turvallisuussyistä alle 8-vuotias tarvitsee aina oman valvojan mukaan.

– Valvoja voi myös itse pomppia maksamalla oman hyppymaksun tai seurata sivusta veloituksetta, jos vain malttaa, nauraa Vasara.

Huippu Center
Siikaranta 9 A, Kuopio 
Puh. 044 753 1109 
www.huippucenter.fi

joulu
liikunta
hyvinvointi
huippu center
harrastukset

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva