Liikunnan asialla

Liikunnan 
asialla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Harjoittelukeskus vetää puoleensa kaikentasoisia urheilijoita ja kuntoilijoita. Tuomas Kiiskinen ja Jarmo Malinen kannustavat kokeilemaan ryhmäliikuntatunteja.

Oheisharjoittelukeskus on merkittävä kuopiolainen liikuttaja. Viikkotasolla siellä käy jopa 1 500 alle 18-vuotiasta liikkumassa seurojen kautta. Toiminnan pyörittäjän Jarmo Malisen mukaan tila sopii kaikille urheilulajeille sekä kaikentasoisille liikkujille. Tilassa on kuusi aluetta: voimailu-, kamppailu-, peli- ja tatamialue sekä tanssi- ja kuntosalit.

– Ja jotta lapset ja nuoret pääsevät jatkossakin edullisesti liikkumaan, myymme myös kuukausikortteja. Kortti on perhekohtainen, joten sitä voivat hyödyntää kaikki, hymyilee Malinen. 

Kuukausikorttilaiset pääsevät käyttämään niin kuntosalia, liikuntatiloja kuin ohjattuja liikuntatunteja. Samat ohjaajat valmentavat sekä seuroja että vetävät ryhmäliikunnat. Esimerkiksi Malinen itse vetää kuntonyrkkeilyä kolme kertaa viikossa. 

– Lisäksi viikko-ohjelmasta löytyy toiminnallinen circuit, palauttavaa liikuntaa, kuntopiiri, pilates ja kovasykkeinen HIIT-treeni, Malinen kertaa. Salitreenin ajaksi lapset voi ottaa mukaan leikkimään vaikka tatamilla.

MATALAN KYNNYKSEN liikuntapaikkaan saa tulla sellaisena kuin on, eikä liikuntatunneille tarvitse erikseen ilmoittautua. Kuukausikortti maksaa vain 40 euroa, ja sillä tukee samalla nuorten liikkumista. Kauden ulkopuolella esimerkiksi golfarit tai jääkiekkoilijat voivat harjoitella pelialueella lyöntejä.

– Omaan taskuun toiminnasta emme ota mitään. Tärkeintä on päästä tukemaan lasten ja nuorten liikkumista ja sitä kautta hyvinvointia. Kaikki me neljä yrittäjää olemme myös nykyisiä tai entisiä urheilijoita, joten tiedämme millaisia toiveita ja tarpeita seuroilla on, summaa Malinen. Hänen lisäkseen paikkaa vetävät Kimmo Timonen, Teemu Hartikainen sekä Tuomas Kiiskinen.

Kuopion Oheisharjoittelukeskus
Siikaranta 9, Kuopio
Puh. 0400 315 668
www.oheisharjoittelukeskus.fi

Oheisharjoittelukeskus
kuopio
liikunta
Kuntoilu
urheilu
treeni

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva