Lasit tyylin
mukaan

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Silmälasit ovat asuste siinä missä huivit tai kengätkin. Valitse siis fiiliksen mukaan!

Uusia silmälaseja hankitaan usein kahdesta syystä: joko näkö on muuttunut tai lasien luoma tyyli alkaa kyllästyttää. Laseille voi myös tulla uusia tarpeita, jos harrastaa aktiivisesti vaikkapa pyöräilyä tai haluaa optimoida lasit näyttöpäätetyöskentelylle.

– Minä haluan itselleni useat kehykset, joista voin valita päivän asuun tai tilaisuuteen sopivat lasit, kertoo liikevastaava Anu Mustonen Synsamilta. Mustosen kaltaisille ihmisille on onneksi kehitetty kokonaisvaltainen näköpalvelu, jossa voi valita kolmet tai useammat kehykset itselleen kuukausihintaan.

– Konsepti on Suomessa ainutlaatuinen, mutta se mahdollistaa paljon! Siihen kuuluu vähintään kolmet kehykset, linssit ja näönhuollon palvelut. Optikkoliikkeen palvelut saa nyt samalla lailla kuin vaikka kuntosalijäsenyyden, Mustonen kuvailee.

Pakettiin voi valita esimerkiksi yhdet virallisemmat, yhdet leikkisämmät  kehykset ja aurinkolasit tai urheilulasit. Jos näkö muuttuu, kaikkiin kehyksiin vaihdetaan linssit veloituksetta. Settiin kuuluu myös lasien vakuuttaminen, mikä on usein kotivakuutusta edullisempi tapa.

– OPTIKKO TARKISTUTTAA näön joka vuosi, joten lasit ovat aina ajan tasalla, kertoo Mustonen.

Synsam on ruotsalainen optikkoliikeketju, joka toteuttaa myös laajasti yhteiskuntavastuutaan. Se on muun muassa yhteistyössä Samalla viivalla -kampanjassa, jossa 5–12-vuotiaille lapsille tarjotaan maksutta urheilulasit. Myös alle 14-vuotiaille on olemassa ostoetu uusiin laseihin.

– Ekologisuudesta kiinnostuneille on tarjolla myös merestä kerätystä muovista tai vanhoista silmälaseista valmistettuja kehyksiä, kertoo Mustonen.

Synsam Kuopio
Puijonkatu 19, Kuopio
Puh. 010 237 2310
www.synsam.fi

synsam
Silmälasit
näkö
rillit
asuste
tyyli
muoti

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva