Kutsu 
kosmetologi
kotiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Rentoudu ammattilaisen käsissä kauneushoitolassa tai kotona.

SKY-kosmetologi Jaana Leivo tekee Siilinjärvi–Kuopio-alueella kotihoitoja. Kotikäynneillä tehdään eniten perinteisiä jalkahoitoja, mutta myös hemmotteluhoitoja. Varsinkin senioreille kotipalvelu on ollut toivottu tapa päästä rentoutumaan kosmetologin käsissä. 

– Lisäksi esimerkiksi yllätyssyntymäpäivät, polttarit tai vauvakutsut kruunaavat kosmetologin tekemä hemmotteluhoito, meikkiohjaus tai ehostus, Leivo kuvailee.

Kotihoitoja varten asiakas tarvitsee vain sängyn missä pötkötellä. Kaiken muun Leivo tuo mukanaan. Hoidot onnistuvat joustavasti myös Leivon kauneushoitolassa Sorsasalossa. Rauhaisassa kotihoitolassa pääsee rentoutumaan kasvo-, jalka- ja käsihoitojen pariin. 

– Syksyn uutuus on monipuolinen ja ihoa aktivoiva happohoito, joka hoitaa ihoa yksilöllisesti ihotyypin mukaan, kertoo Leivo.

OMAKOTITALON YHTEYDESSÄ olevaan kauneushuoneeseen johtaa oma sisäänkäynti, joka varmistaa rauhallisen hemmotteluhetken. Hoitolassa palvellaan vain yhtä asiakasta kerrallaan. Kauneushuoneelta voi ostaa myös lahjakortin ja ihonhoitotuotteita itselle tai läheiselle.

– Aikoja voi varata joustavasti myös ilta-aikaan, jotta mahdollisimman moni pääsisi hemmotteluun, vinkkaa Leivo.

Kodikkaaseen hoitolaan on helppo tulla. Sinne on esteetön kulku, ja tarvittaessa auton saa parkkeeratuksi oven eteen. Bussipysäkki puolestaan löytyy Sorsasalon rampilta, josta on matkaa hoitolalle pari sataa metriä. Hoitola palvelee sopimuksen mukaan ja joustavat ilta-ajat soveltuvat erityisesti työssäkäyville asiakkaille. 

Kallan Kauneushuone
Leppälammentie 6, Kuopio 
Puh. 044 9750 165 
www.fb.com/KallanKauneushuone

kallan kauneushuone
jalkahoito
hemmottelu
Meikki
Kosmetiikka
ihonhoito
hoitola

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva