Kuntoliikunnasta
virtaa arkeen

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuvat Kuopion Reipas ry
Liikunnallinen elämäntapa pitää sekä kehon että mielen vireänä.

Mitä monipuolisempaa liikunta on, sitä tasaisemmin se kehittää kuntoamme ja pitää yllä toimintakykyämme arjessa. Kuopion Reipas ry:n toiminnanjohtajan Maarit Viljakaisen mukaan tehokkaan harjoittelun tulisikin sisältää muun muassa kestävyyden, voiman ja liikkuvuuden sekä kehonhallinnan ja -huollon osa-alueita.

Vuonna 2011 perustetun Kuopion Reippaan kuntoliikuntaryhmissä näitä kaikkia osa-alueita voi kehittää omaan kuntotasoon sopivasti asiantuntevien ohjaajien opastamana. Kuntoliikuntaryhmät on suunnattu niin työssäkäyville, opiskelijoille kuin eläkeläisillekin, ja niitä voidaan räätälöidä osallistujien iän ja toiveiden mukaan. Reipas tarjoaa tapahtuma- ja liikunnanohjauksia myös yrityksille tai kaveriporukoille. Liikkua voi perheittäinkin, sillä toimintaa on tarjolla runsaasti sekä lapsille että nuorille.

REIPPAAN ERITYISOSAAMISENA on juoksuliikunta ja yleisurheilu. Juoksukouluja järjestetään aina kysynnän mukaan. Aikuisten yleisurheilukoulussa puolestaan kuntoaan voi kohottaa monipuolisten laji- ja fysiikkaharjoitusten parissa. Uudessa YUfit-harjoittelussa hyödynnetään myös palloilulajeihin, kestävyysurheiluun ja voimailulajeihin kuuluvia elementtejä. 

– Yleisurheilulajeihin sisältyvät kaikki ne elementit, joita yleensä treenataan yksittäin, Viljakainen vinkkaa.

Treenipaikkana toimii talvisin Kuopio-halli, keväästä syksyyn harjoitellaan Väinölänniemellä ja muissa lähiliikuntapaikoissa. Ryhmiin voi ilmoittautua vaikka kesken kauden Reippaan internetsivujen kautta tai ottamalla yhteyttä toimistoon, josta palveluista saa lisätietoja.

Kuopion Reipas ry
Haapaniemenkatu 10 A, Kuopio
Maarit Viljakainen, Puh. 050 361 2596, toimisto@kuopionreipas.fi
www.kuopionreipas.fi/kuntoliikunta 
www.kuopionreipas.fi

kuopion reipas
Kuntoilu
liikunta
juoksu
yleisurheilu

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva