Kotisohvalta 
liikkumaan

TEKSTI NMT/emma heinonen KUVA Huippu Center
Uusi Bellanrannan kuntokeskus houkuttelee liikkumaan. 1700 neliön kokoiset tilat sisältävät kuntosalin lisäksi myös ryhmäliikuntatilan virtuaaliohjatuille tunneille sekä suuren trampoliiniareenan.
Ilman kosteutus huipussaan

Huippu Centerin tila on entinen Bellan venetehdas. Tilassa on panostettu laadukkaaseen sisäilmaan. Anturit mittaavat jatkuvasti ilman kosteutta. Jos kosteus on tietyn asteen alla, se suihkuttaa automaattisesti vesisumua sisäilmaan. 

-Meillä treenatessa voit nauttia ainutlaatuisesta ilmankostutusjärjestelmästä. On miellyttävää treenata, kun kuiva sisäilma ei aiheuta hankaluuksia missään vaiheessa, Jenni Pohjolainen kertoo.

 

Huippu Centerin tarkoituksena on olla matalan kynnyksen sali. Uutuuttaan hohtava laitteisto sekä alueeseen nähden edullinen hinta houkuttelevat salitreenin pariin. 

 

Perusjäsenyyden kuukausihinta on 39,90 euroa ja se kattaa kuntosalin käytön laajoina aukioloaikoina (05.00-24.00) sekä virtuaalituntien ja ryhmäliikuntatilan käyttömahdollisuuden. Lisäksi kuntosalilla on nykyaikaiset saniteettitilat suihkuineen ja saunoineen. Jäsenyys ei sisällä aloitusmaksuja ja irtisanomisaika on yksi kuukausi. Salia voi kokeilla veloituksetta kolmen päivän tutustumispassilla, jonka voi noutaa kassalta.

Maanantaisin treenaajille tarjotaan Personal Trainerin vetämää Startti -ohjausta, jossa opastetaan salin käytäntöihin ja laitteiden käyttöön. Samalla ohjattava saa käyttöönsä harjoitusohjelman.
- Harjoitusohjelmalla on helppo lähteä toteuttamaan omaa salitreeniä Huippu Startin jälkeen, Huippu Centerin toimitusjohtaja Jenni Pohjolainen kertoo. 

 

Tsekkaa
Huippu center
Siikaranta 9, 70620 KUOPIO, Puh. 044 753 1109, Ma-Pe 15-20, La 10-20, Su 12-18, www.huippupaikka.fi

Sen voi toteuttaa esimerkiksi omassa rauhassa, yksin virtuaaliohjaajan kanssa. Myös kotona treenaavia Pohjolainen kannustaa käymään kuntosalilla.

- Meille tullessa pääsee helposti alkuun ja treeniä pystyy tehostamaan. Jos haluaa esimerkiksi kiinteytyä tai kehittää voimatasoa, niin salilla laitteiden ja painojen kanssa se onnistuu tehokkaammin, hän pohtii.

Virtuaaliohjelmissa treeni tehdään virtuaaliohjaajan vetämänä. Joka päivä muutama tunti tulee aikataulutetusti, muina aikoina ohjelmat ovat jäsenten vapaassa käytössä. Tuntivalikoimaan kuuluu muun muassa kahvakuula-, Spinning ja Body Pump- ohjelmat ja vastapainoksi esimerkiksi joogaa, syvävenytystä ja kehonhallintaa. Tunnit ovat suomenkielisiä.

- Asiakas voi valita ohjauksen kymmenestä erilaisesta ja eripituisesta ohjelmasta ja tehdä sen haluamanaan aikana aukioloaikojen ja aikataulutettujen ohjauksien puitteissa, Jenni Pohjolainen avaa.

Salilla voi treenata sekä aloittelijat että kokeneemmatkin kuntosaliharrastajat. Painopakka-alueen laitteet ovat Techno Gymin Selection Pro -mallistoa, salilta löytyvät myös Techno Gymin Pure vipuvarsilaitteet ja toiminnalliset harjoittelijat viihtyvät Torquen räkin tuntumassa. Kuntosalilta löytyy myös reilunkokoinen irtopainoalue taljoineen ja käsipainoineen, jossa muun muassa kyykky-ja penkkipaikkoja on tuplamäärä.

- Lisäksi meiltä löytyy 350 neliön trampoliiniareena, jossa pomppii ja temppuilee kaikenikäiset. Muun muassa kuntosalilla kävijät voivat jättää yli 8-vuotiaan lapsen siihen helposti oman treenin ajaksi, Pohjolainen innostaa. 

huippu center
kuopio
liikunta
terveys
hyvinvointi

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva