Koko perheen liikuntakeskus

Koko perheen
liikuntakeskus

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Hyppyjä, pomppuja ja liikunnallista arkea kaikenikäisille.

Bellanrannan aktiviteettikeskuksessa sijaitseva Huippu Center on koko perheen liikuntakeskus. Liikunnallinen arki sekä toiminnalliset synttärit ja erilaiset TYHY-päivät sujuvat näppärästi modernissa liikuntakeskuksessa. Tekemistä ja puuhaa löytyy kaikenikäisille, sillä perheen nuorimmat voivat hyppiä vapaasti trampoliiniareenalla samalla, kun vanhemmat treenaavat kuntosalilla.

– Areenalla on 24 trampoliinia, joissa pääsee hyppimään seinälle, volttimonttuun ja korokkeelle sekä pelailemaan pallopelejä, kuvailee Heidi Vasara Huippu Centeriltä.
Areena on kaikenikäisten käytössä mutta alle 8-vuotiaiden tulee olla yli 16-vuotiaan huoltajan seurassa. Aikuisille järjestetään maanantai- ja torstai-iltaisin ohjattuja tramppatreenejä, joissa vuorotellaan lihaskunto-osuuksien ja sykkeen nostatuksen välillä.

– Treenit ovat todella hauskoja, ja niissä kunto kohoaa nopeasti hauskanpidon lomassa. Ohjatun tunnin tehoa jokainen voi säädellä muun muassa hyppyjen korkeuden avulla, avaa Vasara.

Liikuntakeskuksessa käy paljon perheitä, jotka hyödyntävät perhealennuksia niin salijäsenyydessä kuin trampoliiniareenan käytössäkin. Perhejäsenyydellä Huippu Center haluaakin edistää koko perheen hyvinvointia sekä lisätä liikkumista yhdessä. Vasara muistuttaa, että 12–14-vuotiaat pääsevät salille vanhempien kanssa ja 15-vuotta täyttäneet itsenäisesti.

– Alkuvuodesta kuntosalin tiloihin tulee pieniä muutoksia, jotka palvelevat asiakkaita entistä paremmin. Muutokset helpottavat varsinkin ruuhka-aikojen treeniä. Salitreenin lisäksi ryhmäliikuntasalissa pyörivät virtuaalitunnit, jotka kuuluvat kaikkiin jäsenyyksiin. Virtuaaliohjausta voi hyödyntää omatoimisesti silloin, kun ryhmäliikuntasali on vapaana. Moni täydentää salitreeniä vaikkapa ohjatulla syvävenyttelyllä, kertoo Vasara.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen. >

SALIHARJOITTELUUN SAA sopivasti lisäboostia personal trainerin hyödyntämisellä. Trainerit tekevät yksittäisiä saliohjelmia sekä laajempia kokonaisuuksia niin aloittelijoille kuin konkareillekin.

– Ohjauksen tuomat vinkit ja neuvot hyödyttävät pitkään, ja niitä on helppo viedä koko perheen arkeen parempina käytäntöinä, kuvailee Vasara.
Treenaamisen lisäksi liikuntakeskuksella järjestetään paljon lasten syntymäpäiviä.

– Aktiiviset synttärit ovat lapsille riemukkaita ja aikuisille helppoja järjestää. Lapset saavat hyppiä vapaasti areenalla, minkä jälkeen vietetään yhteistä herkutteluhetkeä. Järjestämme kaiken herkuista siivoukseen, kertoo Vasara.

Liikuntakeskus tarjoaa myös monipuolisia työhyvinvointipalveluita yrityksille. TYHY-päivä räätälöidään yrityksen toiveiden mukaan: se voi sisältää esimerkiksi hyvinvointiluennon tai trampoliinitreenin sekä kehonhuoltotunnin.

– Korkeat ja avarat tilat sekä ainutlaatuinen ilmankostutusjärjestelmä takaavat miellyttävän liikuntakokemuksen, vinkkaa Vasara.

Huippu Center
Siikaranta 9, Kuopio, Puh. 044 753 1109
center@huippupaikka.fi, www.huippucenter.fi
Keskus avoinna 05–24, trampoliiniareena ma ja to klo 15–19, ti–ke ja pe 15–20, la 10–19, su 12–18

 

huippu center
trampoliini
areena
kuntosali
liikunta
Kuntoilu
liikuntakeskus

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva