Kesäjuhlat huipulla
ilman
tärkeilyä
ja turhaa
pönötystä

TEKSTI terhi viiliäinen kuvat jaakko suvala

KESÄN KYNNYKSELLÄ YKSI Suomen suosituimmista afterskiravintoloista ei suinkaan jää odottamaan ensi talven lumia. Pehkussa palvellaan tilauksesta myös hiihtosesongin ulkopuolella. Harva ehkä tietää, että Pehku pihapiireineen onkin tavoitettavissa läpi vuoden myös autolla. Hulppeissa maisemissa Tahkovuoren huipulla vietetään häitä, syntymäpäiviä, sukujuhlia ja tykypäiviä.

Pehku on rento, tunnelmallinen ja aito juhlapaikka luonnon helmassa. Miljöö on ainutlaatuinen kokonaisuus huikeine maisemineen. Tilojen sisustus puulattioineen ja hirsipuupöytineen huokuvat kodikkuutta ja lämminhenkistä ainutlaatuista Pehkun tunnelmaa. Persoonallisuutta juhliin on helppo tuoda kukilla ja muilla somisteilla.
– Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että kaikki sujuu suunnitellusti. Pehkussa juhlat ovat vain teille – teidän tehtävänne on nauttia, lupaa Pehkua jo yli 20 vuotta luotsannut Jaana Sahlman.

PEHKUN TALVEN KESTOSUOSIKKI, fonduepadat, voidaan kuumentaa myös kesätilaisuuksiin. Myös perinteiset pitopöydät rakennetaan notkumaan herrkuja valmiista menuista tai asiakkaan toiveiden mukaan. Pehkussa ruoka on takuuvarmasti hyvää ja sitä on aina riittävästi. Höystettynä henkilökunnan hurtilla huumorilla tai sädehtivällä hymyllä.

TAPAHTUMAN KOON JA ja luonteen mukaan Pehkun pihapiirissä on valittavana useita erilaisia tiloja. Pienimmät ja lämpöisimmät palaverit vietät intiimissä Saunakamarissa – saunalla tai ilman. Vanhan Riihen rauhallisessa tunnelmassa iltaa istutaan mukavasti parinkymmenen hengen porukalla. Pehkun päärakennus terasseineen kestitsee jo isommatkin juhlat. Sisätiloissa asiakaspaikkoja on 120 – aurinkoterasseilta kesäisiin juhliin löytyy anniskelupaikkoja yli tuhannelle.

 

Pehkubaari
Pehkuntie 457, 73310 TAHKOVUORI
puh. 0440 671 304
pehku@tahko.com
www.pehku.com

 

Mikäli haluatte jäädä yökylään tai kaipaatte kokous tai tyky-päivän höysteeksi alueen monipuolisia ohjelmapalveluja, autamme mielellämme järjestämisessä. Suunnitellaan yhdessä tilaisuus juuri teidän makuunne!” 
    –Jaana Sahlman

kesäjuhlat
ravintola
ruoka
tapahtuma¨

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva