Kauneushoitola Vesileppikseen

Kauneushoitola

Vesileppikseen

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Kauneushoitola Organica
Kirpeä talvi-ilma saa ihon kaipaamaan kosteutusta ja hemmottelua.

Tammikuun puolivälissä Leppävirran kylpylähotelli Vesileppikseen avautuu kauneushoitola Organica, jossa hemmotellaan niin paikalliset kuin matkailijatkin. Kauneushoitolan toinen toimipiste on hemmotellut vieraitaan kylpylähotelli Tahko Span yhteydessä jo vuodesta 2005.

– Ensi vuonna tarjoamme rentouttavia ja uudistavia hoitoja kaikenikäisille kahdessa toimipisteessä, iloitsee yrittäjä, kosmetologi ja spa-terapeutiksi erikoistunut Olga Urvankova. Kokonaisuudessaan hänellä on 20 vuoden kokemus alalta. 

KUIVA JA KYLMÄ pakkasilma on iholle erityisen ankara, joten ihoa kannattaa hemmotella ja hoitaa säännöllisesti. Pakkaspäivän jälkeen kasvojen ihoa voi kosteuttaa ja uudistaa kylmälaserhoidolla, joka vahvistaa ihon toimintoja, parantaa kollageenin tuotantoa sekä kiinteyttää ja maksimoi ihon kosteustasoa.

– Kannattaa kokeilla kemiallisen kuorinnan uutuushoitoa, jolla saadaan välittömiä tuloksia ihon ulkonäköön ja hyvinvointiin, vinkkaa Urvankova.

Uutuushoito Bio Re Peel C13 hoitaa akuuttia aknea, mustapäitä sekä aknejälkiä. Se tehoaa myös laajentuneisiin huokosiin sekä rasvaisen ihon hoitoon. Jälkihoitona toimii upeasti Beautytekin kylmälaserhoito. 

– Lopputuloksena iho elpyy, juonteet tasoittuvat ja ihosta tulee nuoremman näköinen, kuvailee Urvankova.

Rentoutumiseen ja stressin poistamiseen sopivat esimerkiksi hemmottelevat vartalohoidot, intialainen päähieronta tai kuumakivihieronta. Unohtumattoman spa-elämyksen viimeistelee luonnonmukainen Pevonia Botanican hoitosarja, joka tuo talveen trooppista voimaa. Tuotesarjassa ei ole haitallisia säilöntäaineita, väriaineita, keinotekoisia hajusteita eikä allergeenejä.

 

Kauneushoitola Organica
www.kauneushoitolaorganica.fi
Tahko Spa | Keitaankatu 1, TAHKOVUORI
puh. 0600 550 148 (0,8 €/min+pvm/mpm), info@tahkospa.fi
Ajanvaraus: www.aika24.fi
Kylpylähotelli Vesileppis | Vokkolantie 1, Leppävirta
Ajanvaraus: www.vesileppis.fi 

kylpylähotelli Vesileppis
Kauneushoitola Organica
TahkoSpa
kauneudenhoito
Spa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva