Käsityöt
tekevät
onneliseksil

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen, Sara Pakarinen
Käsillä tekeminen ilahduttaa sekä tekijää että lahjansaajaa.

Erilaiset käsityöt vaikuttavat meihin monella tapaa positiivisesti. Käsitöiden tekemisellä voi ilmaista itseään, käsitellä vaikeita asioita ja lievittää stressiä. Monia miellyttää se, että työn edetessä saa koko ajan jotain konkreettista aikaiseksi ja työnjäljen näkee heti. 

ITSE TEHDYT villasukat, lapaset ja muut lahjat ilahduttavat saajaa vuodesta toiseen. itse tehdyt lahjat viestivät arvostuksesta toista kohtaan. Saaja puolestaan osaa arvostaa lahjan eteen nähtyä vaivaa. 
Suuressa suosiossa oleva käsityöharrastus yhdistää ihmisiä ympäri maailman, vaikka samaa kieltä ei olisikaan. Sosiaalisen median palveluissa jaetut kuvat inspiroivat myös toisia. Lisäksi ideoita hankitaan käsityöblogeista, -kirjoista ja ryhmistä.

HELPPOON ALKUUN pääsee valmiiden käsityöpakettien parissa. Paketti sisältää kaikki tarvittavat välineet, materiaalit ja ohjeet, jolloin askartelijalle jää vain tekeminen. Läheisiä voi muistaa upealla valohimmelillä tai lämpöisillä lapasilla. Jos yksin tekeminen askarruttaa, lahjaksi voi antaa käsityökurssin, joissa saa samalla opastusta. 

Tiesitkö, että suomalaiset lähettävät vuosittain noin 50 miljoonaa joulukorttia?

 

Taito Shop
Haapaniemenkatu 28, Kuopio
puh. 0440 162 277
www.taitoitasuomi.fi

 

joulu
kuopio
käsityöt
lapasesta lähtöö savossa
taitoshop

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva