Iho sileäksi rentoutumalla

Iho sileäksi
rentoutumalla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Ammattilaisten käsissä arkeen saa ripauksen luksusta upeissa kasvohoidoissa. Kun kasvot näyttävät hyvältä, jokainen vilkaisu peiliin tuo lisää itsevarmuutta.

Uutuushoidossa juonteisiin laitetaan siloittavaa ainetta ilman pistoksia. Pitkäkestoinen tulos varmistetaan Forlle'din kotihoitotuotteilla, kertoo Ritva Hyvönen.

Konkarikosmetologi Ritva Hyvönen on innoissaan, sillä tänä syksynä hän pääsee tekemään uutta ranskalaista Skinjexion-tehohoitoa, joka on turvallinen keino vähentää ryppyjä ja juonteita. 

– Tämä on loistava vaihtoehto injektioille. Juonteisiin ja ryppyihin imeytetään tehoseerumit, joissa on uusimmat tieteen kehittämät tehoaineet yhdessä.

Yksi niistä on injektiossakin käytetty hyaluronihappo sekä botoxin tavoin ilmejuonteita silottava tehoainefilleri. Tämä kokonaisvaltainen hoito-ohjelma on noin 1,5 tunnin mittainen täyskasvohoito, johon kuuluu alkupuhdistus, erikoiskuorinta, ryppyjen ja juonteiden täyttö tehoseerumeilla. Hoitoon kuuluu myös kasvonpiirteitä kohottava hieronta ja tehoaineita imeyttävä naamio. Tämä on turvallinen vaihtoehto niille, jotka eivät halua injektiota niiden kalleuden ja mahdollisten riskien vuoksi. Skinjexion-hoidossa voi vaikka nukkua, kun juonteet silenevät, taustoittaa Hyvönen KauniStellasta.

– Yhden hoitokerran hinta on nyt 195 euroa, ja tätä suositellaan neljän kerran sarjana – varsinkin, jos ongelmakohtia on paljon, kertoo Hyvönen.

Pitkäkestoiseen vaikutukseen tarvitaan myös huolellista kotihoitoa. Hyvönen on työskennellyt pitkään japanilaisen Nobel-palkitun Forlle´d-ihonhoitosarjan kanssa. Suosittu kosmetiikkasarja sisältää samaa hyaluronihappoa kuin Skinjexion-kohotuksessa, joten iho pysyy hyvin kosteutettuna ja kimmoisana pitkään.

– Ennen kohotusta voi käydä myös ihanassa Tuhkimo-kasvohoidossamme. Hoito räätälöidään asiakkaan mukaan joko kiinteyttämään tai puhdistamaan ihoa. Hoidon jälkeen on ihana katsoa asiakkaiden reaktioita, kun he vilkaisevat peiliin ja samalla koko ryhti oikenee, hymyilee Hyvönen. 

KauniStella Kauneuskeskus
Käsityökatu 10 D 33, Kuopio
Ajanvaraus 017 261 2189, kaunistella@kaunistella.fi
www.kaunistella.fi

Kauneuskeskus
KauniStella
ihonhoito
kavitaatio
tuhkimohoito

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva