Hyvinvointi-

matkailun

kärjessä

Teksti: Tarja Anunti Kuvat: Visit Lakeland
Tahko Spa on aktiivikeskus, joka tekee työtä kunnon eteen. Vesipedot voivat kuntoilla, nauttia ja rentoutua modernissa kylpylässä. Hyvää oloa voi hakea hemmotteluhoidoilla ja tarvittaessa lääkäripalvelut ovat tarjolla. Monitoimihallissa, keilaillessa ja kuntosalilla saa hikeä pintaan ympäri vuoden.

"Tahkolla on erinomaiset liikunnan harrastusmahdollisuudet ja loputtomasti erilaisia mielekkäitä suorituspaikkoja monelle lajille. On luontevaa kehittää täällä nimenomaan terveyden vaalimiseen ja urheiluun liittyvää toimintaa, tapahtumia ja matkailua, sanoo Tahko Spa Hotellin Resort Manager Pekka ”Pekkis” Allinen

Tahkolla on tarjolla aktiviteettipalveluja ympäri vuoden. Vaellus, frisbeegolf, katukoris, katusähly, golf, maastopyöräily, ratsastus, melonta, kalastus ja tennis ovat muutamia esimerkkejä laajasta kesäaktiviteettien tarjonnasta. 

- Kylpylähotellin kokonaisuudessa on useita aktiviteettivaihtoehtoja. Allasalueella on Wibit-seikkailurata, samassa talossa on kuntosali ja monitoimihallissa voi keilata ja pelata erilaisia pallopelejä. Ulkoalueella on aktiviteettipuisto koko perheen liikuttamiseen ja ympärillä on kattava vaellusreittiverkosto sekä monipuolisia vesireittejä.

Voisikin kysyä, mitä Tahkolla ei voi tehdä? Täällä voi tehdä mitä vaan! 

TAHKO SPA Hotellin taustalla olevan Vanajanlinna Groupin kehittämä Sportness -konsepti tähtää kokonaisvaltaiseen työhyvinvointiin. Se pureutuu erityisesti vastuulliseen liiketoiminnan johtamiseen virittämällä johtoryhmien, avaintiimien ja henkilöstön iskukykyä. Kestävän ja tuloksellisen bisneksen kulmakivet teroitetaan huippuunsa Suomen hyvinvointi-, sport- ja bisnesalan kovimpien huippuosaajien kanssa. 

Yritys on myös aktiivisesti mukana Finnhealth -yhteistyöprojektissa, jossa yhdessä muun muassa Kuopion yliopistollisen sairaalan ja kuntokeskus Huipun kanssa kehitetään laadukasta terveysmatkailua. Projekti tarjoaa terveydenhoitoon korkeatasoista ja joustavaa hoitoa.

 

Tahko Spa

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva