Hyvinvointia värähtelyn avulla

Hyvinvointia 

värähtelyn avulla

Teksti ja kuvat Digimag/Sirpa Korhonen
Äänimaljahoidon aikana sekä keho että mieli rentoutuu.

Äänimaljahoidon teho perustuu maljojen erilaisiin värähtelytaajuuksiin. Hoidon aikana maljan sijaintia keholla muutellaan niin, että se vaikuttaa äänimaailmaan ja värähtelyn tehoon.

– Äänimaljahieronta on hyvin rentouttava ja meditatiivinen. Sanotaan, että 45 minuutin äänimaljahoito voi vastata jopa kolmen tunnin yöunen tuomaa rentoutusta. Hoidossa ollaan unen ja valvetilan välimaastossa, joka on kaikista rentouttavin tila, valottaa erilaisiin hyvinvointipalveluihin erikoistunut yrittäjä Satu Filipczak-Räty.

VÄRÄHTELYN RENTOUTTAVAA vaikutusta voi syventää äänimaljameditaatiolla, jonka aikana ohjaaja maalaa mielenmaisemaa sanallisesti. Meditaatiolle voi myös sopia etukäteen teeman, jota hoidon aikana haluaa käsitellä ja jonka mukaan ohjaaja etenee kerronnassaan. Teemana voi olla esimerkiksi jokin elämäntapahtuma tai unelmien tavoittelu. Lisäksi ryhmille on tarjolla äänimaljarentoutusta, joka sopii muun muassa työyhteisöille tai ohjelmaksi pikkujouluihin.

– Äänimaljahoidot käyvät kaikille. Suosittelen erityisesti niille ihmisille, jotka eivät osaa pysähtyä ja joilla on kiire koko ajan. Hoito vie ajatukset pois siitä, mitä mielessä liikkuu ja mikä aiheuttaa stressiä Filipczak-Räty kertoo.

Satumaiset Hyvinvointipalvelut tarjoaa monipuolisesti hyvinvointia kaikenikäisille, sekä keholle että mielelle. Loppuvuodesta palvelut laajenevat myös raskausajan klassiseen ja vyöhyketerapeuttiseen hierontaan.

– Tarvittaessa myös kotikäynnit onnistuvat kannettavan raskaushoitopöydän ansiosta, johon raskaana olevat pääsevät isonkin mahan kanssa päinmakuuasentoon, Filipczak-Räty lisää.

Satumaiset Hyvinvointipalvelut
Boutique Hotel SawoHouse, Tarhakuja 1, Kuopio
Puh. 044 326 1044, satumaisethyvinvointipalvelut@gmail.com
www.satumaisethyvinvointipalvelut.com

äänimalja
rentoutus
hoito
hieronta

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva