Hyvinvointia Method Putkistolla

Hyvinvointia 

Method Putkistolla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Iita Sillanpää
Laji, jolla pääsee kohti kehon kokonaisvaltaista tasapainoa – liikunnan iloa unohtamatta. Liikkumisen vapaus on avain hyvinvointiin, vinkkaa Anna Maria Pääkkö Method Putkisto Studio Nilsiältä.

Method Putkisto on Marja Putkiston kehittämä suomalainen kehonhuoltomenetelmä, jossa harjoittelu rakennetaan sisältä ulospäin kohti kehon kokonaisvaltaista tasapainoa.  Laji sopii niille, jotka arvostavat joustavaa ja kevyttä liikettä sekä taloudellista kehon käyttöä. Lisäksi liikkumisen vapaus, vahva liikkeenhallinta ja oman kehon tuntemus ovat mahdollisuus sekä avain hyvinvointiin jokaiselle, iästä riippumatta. 

Method Putkisto -harjoittelussa, kuten missä tahansa tekemisessä, parhaat tulokset saavutetaan säännöllisellä ja sitoutuneella treenillä. Viikkotunneilla harjoittelu tapahtuu pienryhmissä, yksilöllisessä ohjauksessa ja rennon kannustavassa ilmapiirissä. Kaikki harjoitteet tehdään kehoa kuunnellen, omia liikelaajuuksia lempeästi kasvattaen. Harjoittelua voi vielä täsmentää yksilötuntisarjoilla, jolloin ohjaaja keskittyy täysin vain sinun harjoitteluusi. Vastaavasti tilaustunnit voidaan räätälöidä ryhmän tarpeiden mukaan.

NILSIÄSSÄ TOIMIVA Kengät Pois -sali on kesän 2019 aikana muuttunut Method Putkisto Studio Nilsiäksi. Sen valoisassa ja rauhallisessa tilassa voi harjoitella useita Method Putkisto -lajeja. Tuoteperheeseen kuuluu kahdeksan erilaista harjoitteluohjelmaa, joiden avulla voi vaihdella harjoittelun painotusta omien kehityskohteiden mukaan. Sopivat harjoitustunnit löytyvät niin liikkuvuuden ja keskikehon voiman parantumiseen, palautumisen tukemiseen kuin ryhdin kohottamiseen.

Mukaan säännöllisille viikkotunneille pääsee peruskurssilta tai räätälöidyltä starttikurssilta. 

Method Putkisto Studio Nilsiä
Nilsiäntie 63, Nilsiä
Puh. 050 075 3123
annamaria.paakko@methodputkisto.fi
www.methodputkisto.com/studio/nilsia

method putkisto
kengät pois
nilsiä
Marja Putkisto
liikunta

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva