Hyvinvointia
kuntoilulla

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat:Digimag/Jessika Narkaus
Yhä useampi huippujohtaja pitää kunnostaan huolta. Nykytyöelämän haasteet ja vaatimukset edellyttävät hyvää fyysistä kuntoa, jotta myös henkisellä puolella jaksaa paremmin.

Urheilua ei enää harrasteta vanhoilla verkkareilla. Bisnespukeutumisessa kiinnitetään huomiota huolelliseen kokonaisuuteen, mikä pätee myös sporttimuotiin. Urheilupukeutuminen muuttuu koko ajan monikäyttöisemmäksi.

‒ Naiset haluavat ilmavuutta ja näyttävyyttä. Vaikutelman saa aikaiseksi laittamalla topin päälle läpinäkyvämmän, väljemmän ja hulmuavamman paidan, valottaa Intersportin asiantuntija Margit Leppänen

Varttuneemmat naisliikkujat puolestaan kaipaavat hihoja ja pientä väljyyttä, kun nuorempi väki uskoo tyköistuvampaan jumppapukeutumiseen.

‒ Miehien sporttivaatetus on vielä väljempää. Edelläkävijöinä tavoitteelliset ammattiurheilijat tiedostavat jo kompressiotrikoiden suoritusta ja palautumista edistävät hyödyt, iloitsee Leppänen.

Miesten kuntosalimuodin värimaailmat ovat syviä ja rauhallista. Esimerkiksi tiilen- ja burgundinpunainen, sininen, vihreä sekä petrooli ovat nyt pinnalla. Villein miesten muodin väreistä on oranssi. Myös naisilla nähdään paljon burgundin- ja viininpunaista, luumua sekä oranssia. Kuoseissa mukaan astuvat myös sininen ja mintunvihreä. 

Kuoseissa luotetaan geometrisiin kuvioihin, kukkiin ja raitoihin. Housuja on tarjolla myös liukuvärjättynä. Sekä miehillä että naisilla kirkkaampia värejä ja kuoseja yhdistetään tasaisempaan harmaaseen. Jalkineiden värit ovat rauhoittuneet keväästä, mutta vaatteisiin sopivaa värimaailmaa löytyy kengistäkin.

‒ Nykyään sporttivaatteita näkee paljon kaupungilla ihan muuten vain käytössä. Materiaalit ovat muuttuneet koko ajan hengittävimmiksi, pehmeämmiksi ja miellyttävimmäksi, tiivistää Leppänen nykytrendit.

 

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva