Hiuskauneutta kotimaan luonnosta

Hiuskauneutta

kotimaan luonnosta

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Mirka Happonen
Hiushuoneen ekokampaajat auttavat valitsemaan sopivat tuotteet.

Aloita siitä, mitä eniten käytät, on hyvä sääntö, kun aikomuksena on siirtyä luonnonkosmetiikan pariin. Monille se tarkoittaa useimmiten ensimmäiseksi shampoon ja hoitoaineen vaihtamista luonnollisempiin. 

– Hiukset kaipaavat eri tuotteita hiustyypin ja vuodenaikojen mukaan. Samat tuotteet eivät käy kuivalla talvisäällä tai helteellä, taustoittaa koulutettu ekokampaaja Katri Kotitie Hiushuone Vihreästä Tähdestä. 

JOTTA LUONNONKOSMETIIKAN pariin olisi helpompi siirtyä, hiushuoneelta saa ostettua kotiin itselleen sopivat ja luonnolliset hiustenhoitotuotteet. Ammattisarjojen tuotevalinnassa auttavat koulutetut ekokampaajat.

– Esimerkiksi Ekopharman tuotteet ovat kotimaisia, ja niistä löytyy sopivia tuotteita jokaiselle hiustyypille. Esimerkiksi Mustaherukka-sarja sopii herkälle hiuspohjalle, Vadelma-sarja ohuelle hiukselle ja Tyrni-sarja kosteuttaa ja eheyttää hiusta, kuvailee Kotitie.

Tuotteet suunnitellaan ja pakataan Helsingissä, joten niiden matka tehtaalta kotiin on lyhyt. Tuotteiden kulmakiviä ovat erinomainen hoitoteho ja hyvä siedettävyys myös herkkäihoisille. Teho perustuu kotimaisiin marjoihin ja kasviuutteisiin.

– Verkkosivujen ajanvarauksen kautta voi varata itselleen shoppailuajan. Varatun ajan kautta löydetään yhdessä ammattilaisen kanssa sopivat tuotteet vastaamaan asiakkaan tarpeita ja hiustyyppiä, vinkkaa kollega Laura Miettinen.

HIUSHUONE VIHREÄ TÄHTI on kokonaisvaltainen ekokampaamo, jossa koulutetut ekokampaajat leikkaavat, värjäävät ja hoitavat hiukset kuntoon. Kampaamo pyrkii toimimaan kestävästi sekä luontoa että ihmistä kunnioittaen, joten kaikki tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. 

Hiushuone Vihreä Tähti
Niiralankatu 19, Kuopio
Puh. 050 511 4100
www.vihreatahti.fi

hiushuone
vihreä tähti
eko
kampaamo
luonnonkosmetiikka

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva