Hemmoteltuna

juhlapäivään

Teksti: NMT Media/Heta Jyrälä Kuva: Rauhalahti
Juhlapäivänä jokainen haluaa olla kauneimmillaan päästä varpaisiin. Irtaudu hetkeksi arjesta rentouttavissa kauneushoidoissa tai helli itseäsi rauhoittavilla kotihoidoilla. Kun arki ja juhlastressi painavat päälle, kaipaavat keho ja mieli kiireen vastapainoksi pientä hemmottelua.

Varsinkin kylmällä säällä iho joutuu koville. Ihon kotihoidossa on tärkeää käyttää oman ihotyypin mukaisia puhdistus- ja hoitotuotteita. Puhdistusaine, kasvovesi, yö- ja päivävoide sekä silmänympärystuote olisi hyvä löytyä jokaisen kaapista. 

Myös miesten tulee muistaa, ettei iho säilytä kimmoisuuttaan ilman huolenpitoa. Markkinoilla on nykyään paljon erityisesti miesten ihonhoitoon kehitettyjä tuotteita, jotka on myös pakattu miehisiin pakkauksiin. Ihoa voidaan hoitaa kotona kosteuttavilla voiteilla ja naamioilla, mutta tehoelvytystä on saatavilla myös ammattilaisilta.

Ilmettä voi kasvohoitojen lisäksi kohottaa ripsienpidennyksillä sekä kulmien värjäyksellä ja muotoilulla. Monet kauneushoitolat tarjoavat meikkauspalveluita, joilla saa arkeen hetkessä piristystä ja juhliin loihdittua täydellisen meikin. Tuuheilla volyymiripsillä saa äkkiä katseeseen lisää sähäkkyyttä.

TEKOSYYNÄ ITSENSÄ hemmottelun unohtamiseen on usein kiireinen arki. Kasvohoitoon voi mennä rentoutumaan useaksi tunniksi, mutta lyhyempiäkin hoitoja löytyy. Kiireisimmällekin juhlanjärjestäjälle löytyy varmasti mahdollisuus omaan hemmotteluhetkeen. 

Kuopiolaisista kauneushoitoloista löytyy paljon erilaisia mahdollisuuksia. Toiset nauttivat rentouttavasta kokovartalohieronnasta esimerkiksi kuumakivihieronnan muodossa, toiset haluavat hemmottelua kasvo- tai jalkahoidon merkeissä. Lisäksi valittavana on muun muassa intialaista päähierontaa ja käsi-, jalka- ja vartalohoitoja. 

JUHLIIN VALMISTAUTUVAN kannattaa tehdä suurimmat muutokset hiuksiin noin kaksi viikkoa ennen juhlapäivää. Hiusten mallinmuutosten ja värjäysten lisäksi myös käsien ja jalkojen tehohoito kannattaa aloittaa pari viikkoa ennen juhlaa, jotta iho ehtii rauhoittua. Juhlaa edeltävä iltana riittää huolellinen ihon kuorinta, kosteuttaminen sekä rauhoittava naamio.

Seesteisessä hoitolaympäristössä mieli lepää. Rentouttavan hoidon jälkeen arkeen voi palata ulkoisesti ja henkisesti virkistäytyneenä. Juhlapäivänä jokainen on parhaimmillaan, sillä onnellisuus säteilee ulospäin.

 

juhlat
hyvinvointi
kauneus
hemmottelu

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva