Hauskuus on tärkeintä

Hauskuus 
on tärkeintä

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuva Digimag/Mirka Happonen
Avain liikunnan iloon on löytää mieleisensä laji.

Tärkeintä on löytää laji, josta itse nauttii ja jonka parissa on hauskaa. Silloin liikunta tulee kuin huomaamatta osaksi arkea. Toiset nauttivat salilla puurtamisesta, toiset ryhmäliikunnasta ja osa treeneistä raittiissa ulkoilmassa. 

– Personal trainerin asiantuntemuksesta on hyötyä sekä aloittavalle, että pidemmän linjan liikkujalle. 

Uuden harrastuksen aloittaminen on aina helpompaa ammattilaisen kanssa. Laitteiden ja oikeiden suoritustekniikoiden läpi käyminen lisää motivaatiota sekä pienentää loukkaantumisriskiä. Suunnitelmallisuus johtaa aina parempiin tuloksiin, niin aloittelevalla kuin kokeneemmallakin treenaajalla, vinkkaavat personal trainerit Heli Komulainen ja Heidi Vasara Liikuntakeskus Huippu Centeriltä.

Liikunta kannattaa aina aloittaa maltillisesti, joten koko elämäntaparemonttia ei kannata tehdä kerralla. Aloittelijalle riittää hyvin pari–kolme intensiivisempää liikuntakertaa viikossa. Paketin voi koota esimerkiksi käymällä mieleisellään ryhmäliikuntatunnilla ja pari kertaa kuntosalilla.

– Lepopäivät tulee myös muistaa pitää! Ne voivat olla reipasta kävelyä luonnossa tai kurjalla säällä juoksumatolla. Aktiivinen palautuminen pitää liikunnan arjessa myös lepopäivinä, kuvailevat Komulainen ja Vasara.

BELLANRANNASSA SIJAITSEVALLE liikuntakeskukselle saa kolmen peräkkäisen päivän maksuttoman tutustumispassin, jolla tiloihin ja treenimahdollisuuksiin pääsee tutustumaan. Oman treenin ajaksi lapset voi jättää trampoliiniareenalle pomppimaan lapsiparkkihinnalla. Trampoliiniareena on kaikenikäisille suunnattu liikuntapaikka, mutta alle 8-vuotias 
tarvitsee turvallisuussyistä aina oman valvojan mukaan.

Huippu Centerin henkilökunta kannustaakin salille sekä erilaisille ryhmäliikuntatunneille etsimään juuri sitä omaa juttua.

Huippu Center
Siikaranta 9 A, Kuopio
Puh. 044 753 1109
www.huippucenter.fi

huippu center
liikunta
kuntosali
punttis
punttisali
personal trainer
urheilu
trampoliini
areena
ryhmäliikunta

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva