Ekonomy Hotel Savonia

HOTEL SAVONIA ON edullinen hotelli Puijonlaakson sydämessä, kävelymatkan päässä Kuopion keskustan nähtävyyksistä ja palveluista. 32 huoneen hotellissa on kaikki tarvittava, sillä viihtyisistä huoneista löytyy televisio, välineet kahvin tai teen valmistukseen sekä suihkullinen kylpyhuone. 

HOTELLI TOIVOTTAA TERVETTULLEEKSI niin lomailijat kuin työmatkailijatkin. Työmatkalaisille Hotel Savonia sijaitsee ihanteellisesti yliopistollisen sairaalan sekä yliopiston läheisyydessä. Kuopio-hallille ja jäähallille matkaa on vajaa kilometri. Hotellin vieressä ovat kaikki Puijonlaakson ostoskeskuksen palvelut.
Rauhallinen sijainti Puijon tornin välittömässä läheisyydessä tarjoaa mahdollisuuden käydä katsomassa Kuopiota yläilmoista tai pyrähtää lenkkipolulle rentoutumaan. Talvisin sukset kannattaa pakata mukaan, sillä hiihtoladut kulkevat aivan hotellin vierestä.
Matkaa Kuopion keskustaan kertyy noin kaksi kilometriä. Torin vilinään pääsee kävellen noin 20 minuutissa, pitkin jaloin vartissa ja pyörällä sitäkin nopeammin. Paikallisliikenteen linja-autot kulkevat jatkuvasti aivan hotellin vierestä. Hotelli myös vuokraa polkupyöriä vierailleen. Omalla autolla saapuville on varattu runsaasti maksutonta parkkitilaa.

EDULLISEEN HINTAAN SISÄLTYVÄT maksuton wifi, parkkipaikka sekä aamiainen noutopöydästä. Aamiainen tarjoillaan viihtyisässä ”mummon kammarissa” hotellin pohjakerroksessa. Runsas aamiainen sisältää muun muassa kaurapuuroa, leipää, tuoreksia, munia ja herkullista pekonia. Kaiken saa pyydettynä myös gluteenittomana.

Ekonomy Hotel Savonia
Sammakkolammentie 2, Kuopio
Varaukset: puh. 017 2555 100 
tai info@hotelsavonia.fi
www.hotelsavonia.fi

 

Hotelli
edullinen
kuopio
puijonlaakso
Savonia

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva