eFatbike pyöräilyä

eFatbike pyöräilyä Tahkolla

Teksti Digimag/Sisko Korhonen Kuvat Seikkailukuopio
Tahkolla on aloitettu sähköavusteisten maastopyörien vuokraustoiminta sekä ohjatut retket.

Tahkolla on aloitettu sähköavusteisten maastopyörien vuokraustoiminta sekä ohjatut retket. Uutuusaktiviteetti mahdollistaa miellyttävän ja kuntotasosta riippumattoman luonnossa liikkumisen, sillä leveät renkaat sekä sähkömoottori helpottavat ajamista. Maastossa ja lumella ajamiseen soveltuvat pyörät ovat turvallisia ajaa mihin vuodenaikaan tahansa.

Sähköpyörällä on myös helppoa pitää sykkeet kurissa ja tehdä palauttavia ja peruskestävyystreenejä vaativassakin maastossa. Sähkökäyttöisyydestään huolimatta pyöriä pitää myös polkea. Moottori avustaa ylämäkien nousemisessa ja avustuksen määrää voi itse säätää. Sähköä voi halutessaan olla myös käyttämättä.

EPÄVAKAIDEN TALVIEN vuoksi Tahko on joutunut miettimään palveluntarjontaansa uusiksi ja pyörät ovatkin alueen ensimmäinen ympärivuotinen aktiviteetti.

– Viime vuosina pyöräily ja etenkin maasto- sekä talvipyöräily on kasvattanut suosiotaan. Tämä huomattiin myös Tahko Action Plania laadittaessa ja halusimme olla kehityksen kärjessä tarjoamassa matalan kynnyksen maastopyöräilykokemuksen kaikille, Tahko Safareiden yrittäjä Arto Jauhiainen kuvailee hankinnan perusteita.

ASIANTUNTEMUSTA sähköavusteisten pyörien hankintaan haettiin Iikan Pyörävarikon suunnalta. Yrityksen suosituksesta Tahko Safarit on ensimmäisenä valintanaan hankkinut kymmenen kappaletta HEAD E-RANDALL-pyöriä.

– Fyysisen kuormituksen keventyessä pyöräilijä jaksaa helposti polkea pidemmän matkan kuin tavallisella pyörällä, Iikan Pyörävarikon yrittäjä Iikka Ahonen kertoo.

Pyörillä voi kulkea Tahkon alueella, mutta kaluston siirtäminenkin on mahdollista. Näin retket ja pyörien vuokraaminen onnistuvat Tahkoa ympäröivissä kunnissa ja alueilla. Pyöriä voi ostaa Iikan Pyörävarikolta myös omaan käyttöön. Saatavilla on monia eri malleja eri merkeiltä ja koeajollekin pääsee. Joensuussa avautuu tammikuussa 2018 uusi myymälä.

Tahko safarit oy
Nipasentie 2, 73310 Tahkovuori
Puh. 0400 202 303, sales@tahkosafarit.fi
www.tahkosafarit.fi

Iikan pyörävarikko
Tehdaskatu 10
Puh. 0400 219 025, 
info@iikanpyoravarikko.fi
www.iikanpyoravarikko.fi

 

 

tahko
eFatbike
pyöräily
Tahkosafari

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva