Apua
ja tukea 

useaan elämän-
tilanteeseen

Teksti Ann-marie Asikainen Kuva Vetrea Terveys
Vetrea mahdollistaa hyvän elämän tarjoamalla apua, tukea ja hoivaa kaikille tarvitseville.

Vetrealla halutaan tehdä jokaisesta asiakaskokemuksesta ainutlaatuisen hyvä. Terveyttä ja hyvinvointia edistetään avarakatseisuuden, vastuullisuuden ja yhteisöllisyyden avulla. Toiminnan kehitystyötä varten palautetta kerätään säännöllisesti. Kehitystyötä tehdään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden, heidän omaistensa sekä muiden palveluketjun toimijoiden kanssa.

Konserni on valtakunnallisesti toimiva yksityinen koti-, hoiva-, kuntoutus-, terveys- ja hyvinvointipalveluiden tuottaja, jonka ammattiosaamisella on jo kolmen vuosikymmenen mittaiset juuret Itä-Suomessa. Vetrea on osa kuopiolaista KPY-konsernia, ja se toimii yhteensä 33 yksikössä, 16 paikkakunnalla työllistäen noin 800 
henkeä. 

 1. Kuntoutusta moneen tarpeeseen
  Vetrea Kuntoutuksen tavoitteena on muun muassa tukea asiakkaiden työelämään palaamista, edistää hyvinvointia, helpottaa arkea sekä lisätä toimintakykyä. Yritys tarjoaa muun muassa Kela- ja ammatillista kuntoutusta, sekä veteraanikuntoutusta Iisalmessa, Joensuussa ja Kuopiossa.
  Neuronin kuntoutusliiketoiminnan siirtyessä Vetrean omistukseen syyskuun alussa myös neurologisen kuntoutuksen osaaminen kasvoi. Neuronin ensiluokkainen osaaminen ja vuosikymmenien kokemus ovat tärkeässä roolissa toiminnan siirtyessä Vetrean neurologisen kuntoutuksen osaamiskeskukseksi. Alueellinen kokonaisuus mahdollistaa neurologisen hoidon uusimman tiedon tarjoamisen VetreaElon kuntoutusasiakkaille. 
 2. Kokonaisvaltaista palveluasumista
  VetreaElo-konsepti mahdollistaa vammautuneille ihmisille kokonaisvaltaisen palvelun, jossa yhdistyvät asuminen, eläminen ja kuntoutuminen. Vetrea tarjoaa palveluasumista myös ikääntyneille, kehitysvammaisille ja mielenterveyskuntoutujille. Jokaisen asukkaan arki suunnitellaan henkilökohtaisten mieltymysten ja toiveiden mukaan. 
  Palveluasumisyksikköjä on jo lähes parikymmentä. Tarkoituksena on valtakunnallistaa toiminta sekä avata uusia yksiköitä vuosittain kahdesta kolmeen.
 3. Monipuolisia kotipalveluita arkeen
  Vetrean tavoitteena on, että elämäntilanteesta riippumatta asiakas saa tarvitsemaansa tukea ja apua: oli kyseessä sitten muutaman tunnin hengähdyshetki arjesta siivousavun myötä, kausiluonteista apua pihanhoitoon tai vaikka säännöllistä lastenhoitoapua. Vetrea Kotipalvelut tuottaa kotipalveluita jo 10 kaupungissa ympäri Suomea. Palveluihin kuuluvat muun muassa kotisairaanhoito ja -hoiva, kotityöt, kotikuntoutus, kotiin kuljetettavat ateriat sekä erilaiset hyvinvointipalvelut, kuten rentouttava jalkahoito tai hieronta.

Vetrea Terveys Oy
info@vetrea.fi
p. 020 775 1360
www.vetrea.fi

Vetrea Terveys
kuntoutus
palveluasuminen
kotipalvelu
KPY

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva