Tahko Chalet uusiin käsiin

Teksti Digimag/Heta Jyrälä Kuvat Digimag/Jessika Narkaus
Syyskuun alussa PNT Activen liiketoiminnanjohtajana aloitti Vesa Kokkonen.

Vesa Kokkosella on monipuolista kokemusta matkailualalta, ja hän on ollut menestyksekkäästi kehittämässä hotelli- ja ravintolatoimintaa sekä Suomessa että ulkomailla. Hänellä on vahvaa kokemusta palvelukonsepteista sekä tuloksellisesta johtamisesta. Suomessa Kokkonen toimi viimeisimmäksi helsinkiläisen Palace Kämp Hotellien varatoimitusjohtajana ja tulosvastuullisena hotellinjohtajana.

Ulkomailla Kokkonen on johtanut esimerkiksi virolaisen Hotel Virun transformaatioprosessia nykyaikaiseksi ja tuottoisaksi kokous-, liike- ja vapaa-ajan hotelliksi. Hän on myös toiminut ravintoloitsijana ja osakkaana Vilnan johtavassa fine dining-, lounge-, catering- ja jokilaivaristeilyihin erikoistuneessa yrityksessä Literatu Svetaine UAB:ssa. Kokkosen kansainvälinen tausta tuo lisäarvoa Tahkon alueelle.

Tahkolla Kokkonen antaa oman panoksensa koko Tahkon alueen kehittämiseen. Uudessa pestissään hänen keskeisiä toiminta-alueitaan ovat kaikkien toimipisteiden palveluprosessien sekä majoitus- ja ravintolatoiminnan kehittäminen.

‒ Olen todella innoissani tästä uudesta haasteesta. Olen hiljattain muuttanut Suomeen, ja on todella miellyttävää päästä työskentelemään juuri Tahkon alueelle.Alueella on mahtava historia, kaunis luonto ja laadukkaita palvelukeskittymiä. Tahko Chaletilla kuten koko Kuopio-Tahko alueella on paljon potentiaalia myös kansainvälisesti, Kokkonen toteaa.

Kokkonen on 52-vuotias Executive MBA Haaga-Helian ammattikorkeakoulusta. Hän muutti Tahkolle 18.9. 

PNT ACTIVE OY on perinteikäs Tahkovuorella, Nilsiässä toimiva majoitus- ja ravitsemusalan perheyritys. Yritys tunnetaan paremmin nimellä Tahko Chalet, ja sen liiketoimintaan kuuluvat viihdekeskus Piazza, ravintola Mosquito ja Ukko sekä Golden Resortin huvila- ja tilausravintolatoiminnot. Se toimii myös korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana sekä kesäkaudella golfaajien klubiravintolana. Yritys on perustettu vuonna 1991.

 

tahko
Tahko Chalet
vesa kokkonen
liiketoimintajohtaja

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva