Seurakuntaan uusi
viestintä-
päällikkö

Teksti ja kuva: Jake Ronimus
Viestinnän ammattilainen Minna Siikaniva muutti Savoon ja sopeutui Kirkko ja koti –lehden päätoimittajaksi.

Kuopion evankelisluterilaisten seurakuntien uudeksi viestintäpäälliköksi on valittu yhteisen kirkkoneuvoston päätöksellä Minna Siikaniva, joka on siirtynyt Helsingistä asiakasjohtajuuden tehtävistä Kuopioon tammikuussa 2014. Viestintään laajasti perehtynyt Siikaniva on paneutunut innokkaasti uusiin tehtäviinsä ja havainnut varsinkin seurakuntien lehden toimittamisen mielekkääksi. Viestintäpäällikön tehtävissä hän aloitti helmikuun alussa.

Ennen opintojaan mainostoimistossa työskennellyt Siikaniva sai koulutuksensa valtiotieteen ja teologian maisteriksi Helsingin yliopistossa. Teologisessa tiedekunnassa hänen pääaineensa oli käytännöllinen teologia ja valtiotieteellisessä viestintä. Opintoja suorittaessaan hän oli julkishallinnossa viestintätehtävissä muun muassa Matkailun edistämiskeskuksessa sekä kesätoimittajana.

Kuka hän on?

Kuka?
Minna Siikaniva. 
Koulutus?
Valtiotieteen ja teologian maisteri.
Perhe?
Kuntosali, jumpat, kävely, elokuvat, matkailu.
Harrastukset?
Luonto.

- Valmistumisen jälkeen olin lähes 20 vuotta markkinointiviestinnän johtotehtävissä, erityisalueena yrityskuvan visuaalinen kehittäminen, Siikaniva valaisee aiempaa toimenkuvaansa.

Nykyään Siikanivan työtehtäviin kuuluu seurakuntayhtymän kokonaisviestinnän kehittämisen ohella Kirkko ja Koti –lehden päätoimittajuus, jonka Siikaniva nostaa toistaiseksi viihtyisimmäksi seikaksi työssään.

- Olen pitänyt erityisesti Kirkko ja koti-lehden tekemisestä ja toimenkuvan monipuolisuudesta, hän tiivistää.

Työnsä ulkopuolella Siikaniva harrastaa kuntosalin ja jumppaamisen lisäksi matkailua sekä elokuvia. Kuopioon vasta hiljattain muuttaneena hän nostaa luonnon kaupungin parhaaksi puoleksi.

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva