Pankkiirin pehmeämpi

puoli

Teksti: Sirpa Korhonen
Jussi Kauppinen otti vastaan työmahdollisuuden hoiva- ja kuntoutusalalla oltuaan yksitoista vuotta pankkimaailmassa. Iisalmen kasvatti muutti elokuussa perheineen Kuopioon.

Uusi työ Vetrea Terveys Oy:n varatoimitusjohtajana alkoi 18.8.2014. Iisalmesta kotoisin oleva Kauppinen opiskeli kauppatieteiden maisteriksi Jyväskylän yliopistossa, minkä aikana hän oli myös vaihto- opiskelijana Itävallassa. Valmistumisen jälkeen työt toivat Kauppisen perheineen ensin Kuopioon ja muutaman vuoden päästä takaisin synnyinseuduille Iisalmeen.

Kauppinen on työskennellyt neljä vuotta Nordealla ja seitsemän vuotta Danske Bankilla muun muassa yrityspuolen esimiestehtävissä. Pankkimaailma ehti tulla tutuksi vuosien varrella, mutta nyt toimiala on vaihtunut täysin. Kuopio kutsui Kauppisen perhettä tänä kesänä.

- Huhtikuussa puhelin soi ja minulle tarjottiin kiinnostavia haasteita uudelta alalta. Vaihdoksen myötä eteen on tullut monenlaisia elämäntarinoita. Olen viihtynyt hyvin ympäristössä, jossa ihmiselämä näyttäytyy kaikessa inhimillisyydessään, Kauppinen kertoo.

Kuka hän on?

Kuka?
Jussi Petteri Kauppinen.
Koulutus?
Kauppatieteiden maisteri.
Perhe?
Vaimo, 7- ja 10-vuotiaat tyttäret.
Harrastukset?
Kaukalopallo, sähly, golf, tennis, squash, laskettelu.
Käännekohta?
Tulevan vaimon tapaaminen 4. luokalla ja lasten syntymät.
Motto?
Ajattele positiivisesti.
Parasta Savossa?
Luonto ja lupsakat savolaiset ihmiset.

 

Kuopiossa perhe on viihtynyt mainiosti. Kodin tuntumasta löytyvät kaikki palvelut ja luonto, joka on lähellä urheilullisen miehen sydäntä. Kauppisen työpaikka on Kuopion Kemilänrinteellä, mutta toimialueeseen kuuluvat muutkin yksiköt aina Oulusta Kotkaan saakka, joita on yhteensä 16. Ensi keväänä Jämsään aukeaa 17. yksikkö. Nykyinen työ on hyvin monipuolista ja mielenkiintoista. Tehtäviin kuuluvat niin yhtiön uuden strategian jalkauttaminen kuin sidosryhmäyhteistyö muun muassa julkisen sektorin kanssa. Vetrea Terveys Oy:n ja Hoivakymppi Oy:n yhdistyttyä työsarkaa riittää myös kahden yrityskulttuurin yhteen saattamisessa.

- Haluamme tehdä uudesta, täysin kotimaisessa omistuksessa olevasta konsernista entistäkin paremman. Tavoitteenamme ovat korkeatasoiset, asiakkaan hyvinvointia edistävät palvelut ja motivoitunut, yrityksestä aidosti ylpeä henkilöstö, Kauppinen summaa.

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva