Minun Tahkoni

Teemu Huuhtanen

Teksti Digimag/Marlene Sanoukian Kuva Alma Talent/Karoliina Vuorenmäki
Kansainvälisille markkinoille mobiilipelejä kehittävän Next Gamesin toimitusjohtaja Teemu Huuhtanen viettää puolisonsa Vappu Pimiän ja kahden tyttärensä kanssa mielellään aikaa lapsuutensa maisemissa Tahkolla.

Synnyin Helsingissä, mutta asuin koko lapsuuteni ja nuoruuteni Nilsiässä, missä kävin sekä ala-asteen, ylä-asteen että lukion. Tahko on ollut perheellemme tärkeä paikka koko ajan. Äitini oli hotelli Tahkovuoren johtaja, joten minä ja veljeni Samuli olimme siellä kesäisin ja talvisin töissä aina kun oli mahdollista, niin respassa kuin hissipoikana. Olemme siis viettäneet Tahkolla tosi paljon aikaa ihan junnusta lähtien.

Tahkoon liittyy minulla paljon hyviä muistoja. Tahkon pääsiäiset ovat olleet aina superkivoja. Juhlan luonne on tosin muuttanut muotoaan, kun ikää on tullut mittariin ja olen perustanut oman perheen. Mieleen on jäänyt myös se, kun Tahkolle tehtiin alueen ensimmäinen golfkenttä, se on hieno kuin mikä.

Tahkolla on myös hauskaa viettää aikaa kavereitten kanssa, ja siellä on hyviä ravintoloita. Siellä on tosi helppoa nähdä yhdessä paikassa nilsiäläisiä ja kuopiolaisia ja joka puolelta maata kotoisin olevia ystäviä. Meno on kuitenkin rauhallisempaa kuin ennen, enää ei niinkään ole pakko päästä Piazzaan riehumaan. Esimerkiksi mökillä on mukava laittaa ruokaa ulkoilupäivän jälkeen. Harrastan myös laskettelua, joten Nilsiään on aina hyvä syy palata, kun pääsee Tahkon rinteisiin laskettelemaan. Toivon, että perinne jatkuu ja omat tyttärenikin tykästyvät lasketteluun ja haluavat viettää aikaa Tahkolla.

Parasta Tahkon talvessa

1 Pääsiäinen
Tahkon pääsiäiseen kuuluu erilaisia lounaita ja dinnereitä, joissa tapaa paljon tuttuja. Tapasin vaimoni ensimmäistä kertaa juuri Tahkolla, pääsiäisenä 2009.

2 Rinteet
Tahkolla on oikeasti todella hyvät rinteet, kun ottaa huomioon, että se on niin etelässä.

3 Pehkubaari
Pehkubaari on after skin eliittipaikka.

NILSIÄ ON opettanut minut tekemään pyyteettömästi töitä, mikä on luonut hyvän perustan nykypäivän tekemiselleni. Aloitin työnteon Ruotsalainen Oy:ssä, olin siellä pullopoikana ja tein varastohommia. Iän kertyessä siirryin sitten töihin Tahkolle ja pystyin tekemään töitä respassa, rinteillä ja baarissa.

Minusta on hienoa se, miten paljon Tahkon alue on kehittynyt ja että tietyt tahot ovat jaksaneet uskoa ja investoida siihen. Tahkosta on hyvää vauhtia kehittymässä ympärivuotinen kokoontumis- ja urheilupaikka, eli oikeaan suuntaan ollaan menossa. Toivon todella, että kaikki ymmärtävät, miten arvokkaita tähänastiset investoinnit ovat olleet. Toivottavasti alueeseen investoidaan yhtä paljon jatkossakin.

Vaikka Tahkon perinteiset talvikauden avajaiset jäivät tänä vuonna harmittavasti väliin, odotan innolla sitä, että pääsen Tahkolle taas tammikuussa.

Teemu Huuhtanen
Next Games
Vappu Pimiä
Ruotsalainen Oy

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva