Inspiroidu

juhlamessuilla

Teksti: NMT/Heta Jyrälä Kuva: Jonna Kaasalainen
Ystävänpäivän lähestyessä kannattaa suunnata Kuopion Musiikkikeskukselle. Siellä järjestetään Onnenaika-juhlamessut, jossa pääsee virittäytymään kevään ja kesän juhliin. Messuilla on varmasti jokaiselle jotakin, tulitpa sitten yksin, yhdessä ystävien kanssa tai perheen kesken.

Messut tarjoavat mukavan päivän yrittäjien palveluiden ja mielenkiintoisen ohjelman ympärillä. Juhlamessujen pääkoordinaattorina toimii pitkän linjan juhla- ja hääsuunnittelija Eeva Happonen. Happonen on tuottanut suosittua hääopasta sekä järjestänyt isoja tapahtumia, häitä, koulutuksia sekä muita juhlia jo 20 vuoden ajan. Juhlamessut saivat alkunsa Onnenaika® hää- ja juhlaoppaan lanseeraustilaisuudessa, josta vuosien saatossa kasvoi tuhansien kävijöiden messut.

Onnenajan nimi juontaa juurensa rakkaudesta, koska elämä on ihmisen parasta aikaa. Rakkaus on onnellisen elämän perusedellytys. Messut ovat projekti, joka pursuaa onnea, iloa, rakkautta ja hyvinvointia. Se on tapahtuma jonne jokainen voi osallistua, kiteyttää Happonen.

ONNENAIKA-MESSUT järjestetään yhteistyössä useiden paikallisten  yrittäjien kanssa sunnuntaina 12.2.2017 kello 10–16. Messuilla nautitaan juhlahumusta sekä haetaan raikkaita ideoita juhlien suunnittelemiseen.  Juhlamessuilla pääsee tutustumaan juhlien, häiden, kauneuden ja terveyden palveluihin. Tapahtumaan saapuu mittava määrä esittelijöitä sekä Kuopiosta että ympäri Suomea.

- Mukana on esimerkiksi liikunnan, terveyden, kauneudenalan moniosaajia ja sekä personal trainereita, joilta pääsee kysymään vinkkejä juhlakuntoon pääsemisestä, Happonen mainitsee.

MESSUJEN LOMASSA on runsaasti tarjolla taidokasta musiikkia ja tanssia, josta vieraat pääsevät nauttimaan. Ohjelmassa on muotinäytös, joka esitetään kello 12 ja 15. Muotinäytöksessä esitellään kauden trendikkäimmät hää- ja juhlapuvut ja asusteet. Disa Kortelainen ja Markku Hyvärinen esittävät maailman huippua tanssiosaamista. Musiikkia tapahtumaan tuovat muun muassa Ossi Jauhiainen sekä Kuopion pianokilpailun pianisti Emma Tiihonen.

- Positiivisin ja iloisin mielin ollaan. Messuista on tulossa ihanan raikas ja iloinen tapahtuma. Sekä yrittäjät että vieraat odottavat tapahtumaa innoissaan, iloitsee Happonen. 

Tässä mittakaavassa juhlamessuja järjestetään nyt toisen kerran. Viime vuonna tapahtumasta tuli hyvää palautetta ja kävijöitä messuilla oli reilu tuhat. Tänä vuonna tapahtumasta poistettiin pääsymaksu ja kävijämääriksi odotetaan 3000-5000 vierailijaa. Pääsymaksuttomuudella haluttiin varmistaa, että juhlamessut ovat kaikkien saavutettavissa.

 

juhlat
juhlamessut
häät
onnenaika
messut

Muita saman alan yrityksiä

Saatat tykätä myös näistä jutuista

Lähetä juttuvinkki tai kuva